• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

14.04.2020

20:34

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 27! Sve što ste želeli da pitate o dijeti, a niste imali koga! Crni odgovara za vas! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 27! Sve što ste želeli da pitate o dijeti, a niste imali koga! Crni odgovara za vas! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, nadam se da ste dobro, koliko to možete da budete po ovom groznom danu, u sred pandemije virusa i uskraćeni za sve ono što ste ceo život voleli da jedete... Sve podseća na onaj film "Perfect storm" sa Džordžom Klunijem... Nije sjajno, znam, i ja sam u ovome sa vama, ali samo glavu gore, doći će i bolji dana. Do tada, najdragocenija stvar u ovim situacijama je da imate nekoga kome možete da se iskukate i ko će da vas posavetuje, pobodri i osokoli. Prijavljujem se kao dobrovoljac za taj zadatak, kao zahvalnost što ste svaki dan tu i pratite ovaj moj "čelendž"

Nakon 27. dana u kojima sam uglavnom pričao i pisao o sebi uz periodično odgovaranje na vaša pitanja, odlučio sam da se od sada u potpunosti posvetim vama koji me pratite i koji mršavite zajedno sa mnom uz "Crni dijetu". Zbog toga ćemo svake srede imati rubriku "draga Saveta" gde ćemo se baviti svim problemima i nedoumicama koje mi pošaljete. Sva pitanja koja imate možete slati na e-mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na moj Fejsbuk profil Aleksandar Crnomarković ili na moj Instagram nalog journalist_crni. Obećavam da ću odgovoriti na svaku vašu poruku, što kroz videe što lično vama, a ako bude veliki broj pitanja rubrika "draga Saveta" neće biti samo sredom.


Uz to, kada prođu Uskršnji praznici, možete da očekujete još novih rubrika u kojima će ljudi koji su se pridružili "Crni dijeti" slati svoje rezultate a biće i nagrada za one najbolje i najizdržljivije. Trudimo se da napravimo najbolji mogući sadržaj da bi vam sve ovo bilo zanimljivo a da uz to dobijete i sve potrebne informacije i uputstva za ovu dijetu kako bismo svi zajedno u leto ušli mršavi i zgodni. Samo hrabro napred, pobedićemo mi i naše slabosti i ovakve dane. Sve će se ovo jednog dana lane zvati.
 

 

GDE MOŽETE PISATI CRNOM

E-mail adresa: aleksandar.crnomarkovic@informer.rs 

Fejsbuk profil Aleksandar Crnomarković
Instagram nalog journalist_crni




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija