• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2020

12:49

Potresna poruka supruge doktora Lazića: Budi srećan i čekajte me

Društvo

Potresna poruka supruge doktora Lazića: Budi srećan i čekajte me

Podeli vest

Čuveni srpski hirurg Miodrag Lazić preminuo je juče u Nišu. Od njega se opraštaju mnogi, širom Srbije i Republike Srpske, svi oni za koje je on bio doktor Laza i do kojih je doprla njegova ljudska i profesionalna veličina.

Sinoć je u njegovom Nišu pustim ulicama odzvanjao "Marš na Drinu", pesma uz koju je, kako je napisao u oproštajnoj poruci, želeo da bude ispraćen.

Taktovi ove pesme čuli su se ne samo u Nišu, već širom Srbije, ali i Republike Srpske, koja nikada neće zaboraviti svog doktora Lazu, koji je bio uz nju u najtežim, krvavim vremenima.

Do njega se danas oprostila i supruga Ana.

Foto: printscreen

 

- Ljubavi, otišao si i sa sobom si odneo i deo mene i vazduh oko mene. Budi srećan sa Kalijem, Spajkijem, Pinkijem i čekajte me, brzo ću ja, kao što ste me čekali kada uveče dolazim sa posla. Tvoja Anči, kota 176 koju si osvojio - stoji u čitulji.

Poslednji pozdrav uputili su i ostali članovi porodice.

Foto: printscreen

 

- Naš Lazo, oče naš ostaćeš neraskidiv deo naših života, srca i naših duša. Tuga je neizreciva, ali ćeš nastaviti da živiš sa nama i u nama. Počivaj u miru, oče naš - u potpisu Darija i Dijana sa Lazićevim unucima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sofija

pre 4 godine

Ovaj čovek je i za života zaslužio orden i spomenik,nadam se da će se nepravda prema njemu ispraviti i da će bar klinički centar u Nišu poneti njegovo ime kao i jedan od bulevara u Beogradu. To što je on uradio za Srbe je malo reći herojsko. Veliki patriota,čovek i humanista.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija