• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

15.04.2020

20:53

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 28! Da li smem da jedem u 23 sata, kako da smršam 15 kila za tri nedelje, da li se seks računa kao trening? Crni odgovarao na pitanja pratilaca! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 28! Da li smem da jedem u 23 sata, kako da smršam 15 kila za tri nedelje, da li se seks računa kao trening? Crni odgovarao na pitanja pratilaca! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji debelići, debelice a i svi oni mršavi i lepo građeni koji pratite ovaj "čelendž", dosao je prvi "draga Saveta day". Kao što sam već najavio svake srede, dan pred merenje ću odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka. Uprkos kratkom vremenu od kada sam najavio "draga Saveta day", stigla mi je čak 71. poruka i srećan sam i ponosan zbog toga, jer je poenta svega ovoga što radim da imam interakciju sa vama čitaocima i da što više vas motivišem da pobedite gojaznost koja je najčešća bolest modernog vremena. Da mi je bilo bitno samo moje lično mršavljenje ništa od ovoga ne bih ni pravio već bih svojih 50 i kusur kilograma skinuo u miru i tišini i daleko od javnosti

Zbog neočekivano velikog broja poruka morao sam da se odlučim na čija pitanja ću da odgovorim u videu a ko će odgovor da dobije u pisanoj formi. Prvobitna ideja mi je bila da ta četiri pitanja, koliko mi dozvoljava dužina trajanja snimka, budu ona koja su prema mom mišljenju najinteresantnija. Međutim, shvatio sam da to nije fer jer meni niko nije dao pravo da određujem šta je zanimljivo a šta nije, a uz to čak i da imam to pravo nije fer da nekome uskratim odgovor u videu zato što se to pitanje meni lično ne sviđa. Zbog toga je odluka pala na slučajnom izboru, kao na tomboli. Pošto smo do sada izgubili 16 kilograma, odlučio sam da u videu odgovorim svakom 16-tom pratiocu. U prevodu javno sam odgovorio na 16.,32.,48. i 64. poruku. Svi ostali će odgovore na svoja pitanja dobiti do sutra ujutru, pošto smatram svojom obavezom da odgovorim na svaku poruku.

Pitanja je bilo raznih od toga kako da držite ovu dijetu ako imate atipično radno vreme, preko toga da li smete kasno da večerate, pa sve to onih u kojima se pratioci interesuju šta sve od namirnica mogu da jedu i kako da smršaju identičan broj kilograma kao ja za tri nedelje... Bilo je i onih vickastih koji su postavljali pitanja u vezi seksa i pokušali da od mene izboksuju da ih oslobodim treninga zato što imaju redovnu seksualnu aktivnost što ja nisam želeo.


Sve u svemu jedno lepo iskustvo, pišite mi i dalje na e-mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković. Obećavam da ću na sve odgovarati jer sam ovde za vas i zbog vas, a ako bude potrebe ovi "draga Saveta" dani će biti još češći. Samo jako, guramo napred, sutra nas očekuje novo merenje i još jedna stepenica do konačnog cilja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 24! Jaje na oko bez oka! Crni sprema fenomenalan recept "pun" belančevina! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 24! Jaje na oko bez oka! Crni sprema fenomenalan recept "pun" belančevina! (VIDEO)

Dragi moji debelići, posle novih modela treninga, koje smo predstavili u prethodnim danima, došao je red da spremimo i neko jelo. Kao što znate pored voća i povrća bogatog vlaknima i vitaminima, našu ishranu smo proširili i sa proteinima i belanćevinama iz mesa i jaja. Samim tim u današnjem videu ću vam predstaviti recept za jelo od jaja koje je izuzetno zdravo, hranjivo i niskokalorično. Nazvao sam ga "Jaje na oko bez oka", zato što je sistem prženja sličan "jajima na oko" ali nema žumanca već samo belanca koja su ubedljivo najzdraviji deo ove namirnice

11.04.2020

18:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija