• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2020

22:25

SRBIJOM KRUŽI VIDEO U KOJEM POLICAJAC ŠAMARA PRIVEDENOG MLADIĆA! Oglasio se Nebojša Stefanović! (VIDEO)

Društvo

SRBIJOM KRUŽI VIDEO U KOJEM POLICAJAC ŠAMARA PRIVEDENOG MLADIĆA! Oglasio se Nebojša Stefanović! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video snimak policijskog službenika koji šamara privedenog mladića, oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na društvenoj mreži Tviter

- Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se vidi nedolično ponašanje policijskog službenika, nije slika policije kakvu želimo. Tražio sam od Sektora unutrašnje kontrole da detaljno ispita postupanje policijskog službenika - napisao je Stefanović.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvladimir.savic.1671%2Fvideos%2F220173229418928%2F&show_text=0&width=266



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Čim je priveden, sigurno je napravio neki prekršaj. Ako se prema policiji ponašao bahato i bezobrazno, i treba da ga izmlate. Za šta policija služi ? Da nekome ko je priveden, pa se još i bahati, kuva i poslužuje sa kafom. Ne trebali su još i da ga odvedu u bioskop. More policijo udri, čim se neko nedolično ponaša ! ! ! ! ! !

Petar

pre 4 godine

koja su ovo vremena došla, policajac ne sme da udari nekog ko pravi nered,za čega mu služi pendrek nego da ga koristi kad mu zatreba. Ne daj bože da upotrebi vatreno oružje kad je u opasnosti, u tom slučaju je obrao zelen bostan , treba dokazivanje da je zaista bio u opasnosti a to je zaista skoro nemoguće u zemlji Srbiji. Sećamo se kako je nekad svaki i najmanji grad imao policajce pozornike, šetali su i čuvali ga od nasilnika i kriminalaca, pa ako praviš nered privodi te a ako se odupireš dobijaš porciju batina gde god te zatekne i uvek je bio u pravu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija