• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

16.04.2020

19:31

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 29: Spržili smo "punoletnu kilažu"! Za četiri nedelje 18 kilograma manje!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 29: Spržili smo "punoletnu kilažu"! Za četiri nedelje 18 kilograma manje!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, i svi vi koji možda i ne volite da jedete ali vam je zanimljivo da me pratite, uspeli smo da skinemo "punoletnu kilažu". Naime, nakon četiri nedelje "Crni dijete", vaga je pokazala da sam ukupno izgubio neverovatnih 18,35 kilograma, dok sam samo tokom poslednjih sedam dana "kalirao" za 2,15 kilograma

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,75 kilograma, koliko sam imao pre četiri nedelje kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 133,4 kilograma. Samim tim uspećemo da postignemo ono što smo najavljivali, i u šta apsolutno niko osim mene nije verovao, da za koji dan kada bude mesec dana kako smo na dijeti imamo oko 20 kilograma manje.

Ove činjenice dokazuju da je "Crni dijeta" zaista najbolja, i to sam dokazao ne na rečima nego na delu, a to se u životu jedino računa. Da sve bude bolje, tokom ovih četiri nedelje, uprkos enormnom gubitku telesne mase, nisam bio gladan, ispunjavao smo sve svoje  životne i poslovne obaveze, trenirao i sve vreme sam se osećao dobro i bio "pun" energije.

Uz to važno je napomenuti da ovoliko snage i energije nisam imao ni kada sam jeo sve što mi dopadne šaka i unosio po 4.000 kalorija dnevno. Tada sam mnogo češće bio umoran i malaksao, fizička aktivnost mi je bila misaona imenice, a legao sam u krevet da spavam čim dođem sa posla kao da radim u kamenolomu a ne u redakciji.

S obzirom na sve ove činjenice koje sam izneo, mogu samo da vam čestitam jer je ovo naša zajednička pobeda i nad masnim naslagama i što je najbitnije nad svojim slabostima. Koliko god neka dijeta bila dobra, a odgovorno tvrdim da je "Crni dijeta" najbolja, ona nije čarobni štapić i nije mogla sama da nam skine 18 i kusur kilograma. Tako da su ovu bitku ipak dobili naš karakter, disciplina i čelična volja. Dokazali smo i sebi i drugima da nismo debeli i mlohavi mekušci, kao što su svi mislili, već pravi Spartanci koji mogu da pobede sve svoje slabosti.

Uprkos svemu tome, nema opuštanja, jer smo dobili bitku ali ne i rat. Pred nama je još mnogo bitaka, kako bismo ove masne naslage istrebili iz svog organizma i u leto ušli zgodni i zdravi. Zato nastavljamo još jače, pridržavamo se svih pravila, treniramo i čekamo nova merenja i nove uspehe. Jedino odustajanje nikada ne sme da nam bude opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srdjan

pre 4 godine

Zalim za ovo sto cu napisati i zelim da sam pogresio Ovakav nacin skidanja kilograma je neuspesan i on ce posle prvih uspeha osetiti prvo demotivaciju pa vracanje starim navikama..... razlog je nedostatak fitnes plana izradjenog od trenera i strucnjaka za ishranu.. Ako se dosadasnji rezultati pretvore u procente ocigledno je da je on izgubio vodu i mozda koji kilogram mase.......Uspeh je garantovan samo onima kojima fitnes udje u krv. i koji uspeju da 6 meseci treniraju po 5 dana nedeljno

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija