• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2020

14:31

(VIDEO) POTVRDE I POHVALE STIŽU I OD ITALIJANSKIH STRUČNJAKA! Mitrovićeva ozonizacija je veoma efikasna!

Društvo

(VIDEO) POTVRDE I POHVALE STIŽU I OD ITALIJANSKIH STRUČNJAKA! Mitrovićeva ozonizacija je veoma efikasna!

Podeli vest

Italijanski lekari potvrdili su pozitivne efekte ozonizacije krvi u borbi protiv korona virusa i spremaju se za šire ispitivanje ove terapije po bolnicama

- Ono što je vlasnik tv Pink uradio za sopstvenu krv je fantastično i siguran sam da je na pravi način primenio ozonoterapiju. Takođe, odlično je i to što je koristio ozon da bi dezinfikovao celu zgradu televizije. Istina je da su mnogi, čak i ovde kod nas, mislili da je tako nešto nemoguće. Mislim da je to bilo zbog toga što ljudi nisu poznavali način na koji ozon funkcioniše. Nadam se da kod vas u Srbiji ima neka naučna organizacija ili lekar koji bi hteo da primeni ozon u lečenju. Televizij Pink ga je već primenila i ja ću vrlo rado razmeniti mišljenja i dati naš protokol lečenja - rekao je italijanski stručnjak.

Foto: Printscreen

Podsetimo, vlasnik Pinka Željko Mitrović sproveo je ozonizaciju sopstvene krvi u cilju sprečavanja zaraze korona virusom, a prethodno je ozonizovao i prostorije u kojima borave zaposleni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lud

pre 4 godine

Zanima me kako je to “njegovo revolucionarno otkrice” kada ga vec koristi 17 bolnica u Italiji???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija