• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2020

13:23

DECENIJAMA STE UZIMALI PARE ZA EMISIJU KOJU NIKO NIJE GLEDAO! KOME VI DRŽITE LEKCIJE?! Vučićević razotkrio Ostojića, a on nije smeo ni da bekne! (VIDEO)

Društvo

DECENIJAMA STE UZIMALI PARE ZA EMISIJU KOJU NIKO NIJE GLEDAO! KOME VI DRŽITE LEKCIJE?! Vučićević razotkrio Ostojića, a on nije smeo ni da bekne! (VIDEO)

Podeli vest

Burno jutro!

Urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući u Jutarnjem programu TV Hepi, odgovorio je na lažne optužbe da ovaj list kupuje država i deli bolnicama, dok je istina sasvim drugačija - ovaj deo tiraža se potpuno besplatno deli ovim ustanovama!

U program se uključio i Zoran Ostojić koji je nastavio sa lažnim optužbama, a ni na jedno pitanje Vučićevića nije imao odgovor, već se čak i pretvarao da ne zna da je u programu, kao i da ne čuje šta ga urednik Informera pita!

Evo kako je tekao razgovor:

Vučićević: Da je obrnuta situacija ne bi Ostojić ovako pričao. On je rekao da postoje stvari na kioscima koje se prodaju a nisu novine, čime on to dokazuje? Evo ja mali siromašni novinar iz Ivanjice za razliku od njega velikog novinara sa karijerom koja je duža od mog života ili tu negde, sam od sebe, ni iz čega sam napravio najtiražnije novine u Srbiji. Valjda sam ja glup, a on pametan, pa će on da kaže šta su novine. Da je obrnuta situacija, da sam ja rekao za Ćulibrka da on zarađuje na zarazi i da prodaje NIN, a ustvari poklanja NIN, da sam to rekao... Ko je njemu branio da pokloni NIN? Niko, ali on nije hteo. Ko god je hteo mogao je bolesnim ljudima da pokloni novine, to niko nije branio. Siguran sam da gospodin Ostojić ne bi ćutao i ne bi rekao "To su unutrašnje stvari medija", to nisu unutrašnje stvari medija, to je ozbiljna stvar. Niko u ovoj zarazi nije optužen da profitira, osim nas. I to je prošlo nezapaženo, on je optužio ne samo Informer, nego četiri novine koje čine 80 posto prodatog tiraža u Srbiji.

Ostojić: Svako daje svojima.

Vučićević: Šta znači svojima?

Ostojić: Kad je bila Tadićeva vlada, oni su podržavali svoje.

Vučićević: A što to nama daju?

Ostojić: Ostajem pri stavu da postoje štampane stvari koje se prodaju a nisu novine.

Vučićević: A ko ste vi da temeljite taj stav? Koje ste vi novine napravili pa znate šta su novine, a šta nisu? Recite mi jedne koje ste napravili? Ja ne pravim predavanje o televiziji, vi ste bili direktor jedne televizije, pa vas ja ne učim tome, dok vi mene učite o dnevnim novinama. Znate da ih čitate i ništa više. Nikad niste radili u novinama.

Ostojić: Niste ni vi.

Vučićević: Ja nisam radio u novinama? Pa ja sam radio u svim novinama, u nekim koje vi sada obožavate. Imam 30 godina karijere, radio sam u svim novinama u Beogradu, od Politike od sada Informera. Jesu li Blic novine, zašto bežite od teme? Ne sme da odgovori ni na jedno pitanje. Da li je Politika novina? Da li su Večernje novosti novine? Vidite, ja sam u svim tim medijima radio, a vi ne želite da odgovorite na jedno pitanje. A gde ste vi radili? Godinama i decenijama uzimali pare za emisiju na RTS-u koju niko nije gledao. Kada sam ja uzeo pare od države? Nađite mi jedan takav primer u mojoj karijeri. Što bi rekao jednom prilikom Vučić dok je bio opozicinar Šutanovcu "Znate li vi ko ste vi?" Kome vi držite lekcije o javnim parama? Ja 30 godina živim od tržišta, od novina koje žive samo od kioska i marketinga, što se za vas ne bi moglo reći. Nastavite sa ispijanjem jutarnje kafe pošto su vam agrumenti na nivou komšinice tračare. Vi znate šta su štampane stvare, poslednje što ste pročitali je Zeka i Tik-tak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 4 godine

Bravo, nek si mu sasuo! Političku korektnost suspendirati u uslovima sveopšteg licemernog kvislinškog medijskog napada. Reci sve!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Emisiju sam na Jutjubu odgledala pre par sati - baš sam u pauzi između završenog spremanja kuće i nezapočetog spremanja dvorišta, tokom pijenja kafe i uvlačenja one vrste dima koji se uz kafu sjajno uklapa, sjajno uživala u onome što je govorio Vučićević i smejala se onome što je Ostojić pokušavao da sakrije a da ipak ne izgleda da to čini. Ostojića nije Vučićević ,,pokopao'', Ostojića je ,,pokopa'' lično Ostojić onim svojim mnum-numbibbub ,,pričanjem''. Draganu Vučićeviću od mene veliko BRAVO!

Sajber

pre 4 godine

Остојићу сјаши! Како те није срамота да се уопште појављујеш и ти да дели лекције. Врати паре Народу! Само ожежи Вучичевићу.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija