• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2020

10:27

TO ŠTO JE POLICIJSKI ČAS NE ZNAČI DA TREBA DA VOZITE PIJANI I DIVLJATE NA PUTU! Okanović upozorava: ČAK 20 OSOBA JE POGINULO, A 540 POVREĐENO U UDESIMA!

Društvo

TO ŠTO JE POLICIJSKI ČAS NE ZNAČI DA TREBA DA VOZITE PIJANI I DIVLJATE NA PUTU! Okanović upozorava: ČAK 20 OSOBA JE POGINULO, A 540 POVREĐENO U UDESIMA!

Podeli vest

Od početka uvođenja vanrednog stanja u Srbiji je u saobraćajnim nezgodama poginulo 20 ljudi, a 540 je povređeno, izjavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja



- Uprkos zabrani kretanja, imamo ljude koji se strašno neogovorno i opasno ponašaju, imamo saobraćajne nezgode koje su izazvali vozači pod dejstvom alkohola, bez vozačke dozvole i tokom zabrane kretanja koja se odnosila na njih - rekao je Okanović za TV Prva.

 

Foto: Tanjug

On je apelovao na sve učesnike u saobraćaju da ih ne zavara to što je tokom vanrednog stanja i zabrane kretanja na putevima manje automobila, te da pomisle da zbog toga mogu da voze brže, da prolaze kroz crveno svetlo na semaforu, voze bez pojasa.

Okanović je podsetio sve učesnike u saobraćaju da je saobraćajna policija, bez obzira na vanredno stanje, i dalje sve vreme na ulicama, kao i da i dalje rade radari i presretači.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17