• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2020

10:27

LJUTITE SE NA MENE KOLIKO HOĆETE, I OVOG VIKENDA OSTAJE POLICIJSKI ČAS OD PETKA DO PONEDELJKA! Vučić otklonio dileme: NEMA POPUŠTANJA MERA!

Društvo

LJUTITE SE NA MENE KOLIKO HOĆETE, I OVOG VIKENDA OSTAJE POLICIJSKI ČAS OD PETKA DO PONEDELJKA! Vučić otklonio dileme: NEMA POPUŠTANJA MERA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon otvaranja obnovljene bolnice VMC na Karaburmi, da neće biti ublažavanja mera za vikend.

 

- Moram da vas obavestim da nećemo ukidati zabranu kretanja za vikend. Možete da se ljutite na mene koliko hoćete. Slušao sam juče i prekjuče lekare, kao i svih ovih dana, i oni su za to da se produži zabrana kretanja još najmanje dve nedelje, posebno vikendom kada su najveće gužve - objasnio je Vučić.

Kazao je da plaćamo cenu nediscipline od pre 21 dana, kada je bilo mnogo ljudi na ulicama za vikend.

- Sve što danas imamo bolje rezultate su dobri vikendi od pre dve i nedelju dana. Ovaj vikend izvesno je da vlada neće menjati odluku i zabrana kretanja će važiti od petka 18 do ponedeljka u 5 ujutro. Pretpostavljam da će tako biti. A kasnije ćemo videti, u skladu sa epidemiološkim prilikama, kako ćemo dalje delovati - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug

Neću da dozvolim da lekare napadaju oni koji ne rade ništa

Odgovarajući na pitanje o tome zašto su lekari krivi i zašto su meta napada, Vučić je rekao da misli da dr Predrag Kon nikada nije glasao za stranku koju on vodi, ali da je izneo pohvale na račun vođenja države u ovom trenutku.

- Ja neću da dozvolim da lekare napadaju oni koji za državu nisu uradili ništa. Ti lekari su heroji i oni će od svoje države dobiti priznanja koja zaslužuju - rekao je Vučić.

Dodaje da je mnogo lekara izgubljeno u ovoj borbi i da je neprihvatljivo da ih neko napada jer misle drugačije.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boki

pre 3 godine

Ima nas koji treba da organizujemo rad za večeras ako potpuna zabrana kreće sutra. A on nas drži u neizvesnosti i još mi na ovaj način saopštava. Pa ovo je prevršilo svaku meru. Uredu , nije problem koliko traje zabrana, ali kaži ljudima na vreme. Posle će kriviti građane kako su pravili gužve po prodavnicama.

VamTam

pre 3 godine

Dok se vi neorganizovani sredite, cela Srbija i pola sveta može crći. Ajde malo žrtvovanja i minimalizma.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Vanredno stanje do 1 jula. Policijski cas vikendom obavezno. Covid19 mozda izdržava sunce. Mora se busiti ozonski omotac prskanjem avionom. Zovite nato oni imaju avione cisterne nek prskaju ozon nocu. Mora suncevo zracenje da ima uv index 11 da budemo sigurni da je covid19 unisten u srbiji. I rezervisite vakcine. Nek ministar zdravlja naredi da na sajtu bude prozor za popunu prijave ko hoce da se vakcinise. Ko nece vakcinu ne mora ali nece moci u grcku na more. Nisu ludi grci da trpe nevakcinisane srbe.

nagard

pre 3 godine

E ovo stvarno nema smisla. Ubeđujete nas da je samo 3% nedisciplinovanih, pa onda zbog toga 97% kažnjavate. Prošlog vikenda sam bo na korak od skakanja sa terase, zbog klaustrofobije. Zar se tako podržava život? Sramota

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija