• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2020

21:03

VAŽNO! DA LI ĆE BEER FEST I EXIT BITI ODRŽANI OVOG LETA? Doktor Kon objasnio stav struke po ovom pitanju!

Društvo

VAŽNO! DA LI ĆE BEER FEST I EXIT BITI ODRŽANI OVOG LETA? Doktor Kon objasnio stav struke po ovom pitanju!

Podeli vest

Popularnih srpskih festivala verovatno neće biti ove godine, rekao je epidemiolog Predrag Kon

- Malo je verovatno da ćemo imati festivale ove godine. Mislim da ću biti jako kritikovan zbog ovoga, ali u ovakvoj situaciji, nije realno održavanje Beer festa i Exit-a - rekao je doktor Kon.

 

 

On je govorio i o tome šta nas čeka nakon epidemije, odnosno posle otvaranja granica.

- Imamo pravo da uvedemo imunološke pasoše, treba da vidimo šta će druge zemlje da urade po tom pitanju. Onda bi osoba morala da dođe sa gotovim testom, moramo da vidimo na koji način bismo to sproveli - objasnio je doktor Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrgud

pre 3 godine

E samo nam fali beer fest....i Exit...uzas!...????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija