• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2020

19:26

HITNO! UKIDA SE POLICIJSKI ČAS! Doktor Nestorović otkrio detalje sa Kriznog štaba!

Društvo

HITNO! UKIDA SE POLICIJSKI ČAS! Doktor Nestorović otkrio detalje sa Kriznog štaba!

Podeli vest

Doktor Branimir Nestorović gostovao je u emisiji "Fokus" na televiziji B92 i govorio o popuštanju mera u borbi protiv koronavirusa

- Ima predloga da pre prvog maja ukinemo policijski čas i vanredno stanje, to će se desiti ili pre ili posle prvog maja, nedelju ranije ili nedelju kasnije. To će se svakako uskoro dogoditi. Sada smo stvarno na kraju. Čak iako bude policijski čas za prvi maj, posle toga ga sigurno neće biti. Sredinom ili krajem maja stariji od 65 godina moći će da izlaze. Već od ponedeljka moći će da šetaju svako veče, ne samo tri puta nedeljno, već svaki dan. Ta šetnja će biti moguća sat vremena, a ne pola sata kao što je do sada bio slučaj - rekao je doktor Nestorović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stariji od 65

pre 4 godine

Uvedite policijski cas i za 1. maj i za 6. maj. Ne mozemo vise da camimo izolovani, dok se drugi sepure i ne vode racuna ni o cemu.

Stockholm

pre 4 godine

I ti si poceo neozbiljno da se ponasas sa svojim izjavama,poceo si puno da odudaras od izjava kriznog staba.U zadnjih 2-3 dana puno soliras,nije ok?

VOJIN IGNJATIJEVIC

pre 4 godine

И ДОЧЕКАСМО 40 ДАНА КОРОНИ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija