• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2020

22:39

OVA MERA ĆE BITI POSLEDNJA UKINUTA! Doktor Stevanović sve otkrio, najviše će zanimati one koji PLANIRAJU ODLAZAK NA MORE ILI INOSTRANSTVO!

Društvo

OVA MERA ĆE BITI POSLEDNJA UKINUTA! Doktor Stevanović sve otkrio, najviše će zanimati one koji PLANIRAJU ODLAZAK NA MORE ILI INOSTRANSTVO!

Podeli vest

Načelnik Klinike za Infektivne i tropske bolesti Goran Stevanović pričao je večeras na RTS o ukidanju mera u borbi protiv koronavirusa

Načelnik Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije Goran Stevanović rekao je večeras da putovanja između država i kontinenata predstavljaju rizik.

- To su mere koje će se, po mom mišljenju, među poslednjima relaksirati. Ovo nije epidemija koja će samo stati. Nešto je što će biti stalno prisutno i na šta ćemo morati dosta da mislimo i nadalje - rekao je Stevanović u programu RTS.

EVO KADA KREĆE SA RADOM GRADSKI PREVOZ U BEOGRADU! Saopšten tačan datum, ali i KAKO ĆE IZGLEDATI VOŽNJA AUTOBUSIMA!

On je rekao da je situacija na Infektivnoj klinici nešto bolja poslednjih nedelju dana i da ako se ovakav trend bude nastavio još nedelju ili dve, može doći do smirivanja epidemije.

- Situacija je mirnija, klinika je popunjena sa 80 odsto kapaciteta. Iako nam je intenzivna nega gotovo puna, imamo samo 4 pacijenta na respiratoru s obzirom da smo neke pacijente skinuli sa respiratora, a imamo i pacijente koji su u fazi ranog agresivnog lečenja uspeli da izbegnu veštačku ventilaciju - kazao je Stevanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 3 godine

Nije prelazak granice samo putovanje,letovanje soping!!Porodice su razdvojene razmislite malo o tome kada kazete da je otvaranje granica poslednja mera.!!

Koja mera

pre 3 godine

"... OVA MERA ĆE BITI POSLEDNJA UKINUTA!..." Prvo: Zasto znak uzvika na kraju dela naslova? Zasto vicete? Drugo: Koja je to mera, koje ce biti poslednja ukinuta? Sta kaze doktor? Nista. Samo je rekao da ce putovanja biti rizik, nista o toj "MERI". Svaka cast na skolovanom profesionalizmu, priuceni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija