• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2020

15:17

DA LI GASTARBAJTERI IMAJU PRAVO NA 100 EVRA? Ovo su pravila koja važe za njih!

Društvo

DA LI GASTARBAJTERI IMAJU PRAVO NA 100 EVRA? Ovo su pravila koja važe za njih!

Podeli vest

Koja su prava naših državljana koji žive u inostranstvu

Pravo na državnu pomoć od 100 evra, koja će biti isplaćena svim punoletnim građanima posle 15. maja, imaju i srpski državljani koji žive u inostranstvu.

Oni koji nemaju račun u banci u Srbiji neće imati nikakve dodatne obaveze po tom pitanju jer će im država isti i otvoriti.

CILJ JE DA ŠTO VIŠE GRAĐANA DOBIJE 100 EVRA! Penzionerima i socijalno ugroženima automatski se isplaćuje novac! (Video)

Uslov za steknu pravo na uplatu od oko 11.800 dinara biće da se prijave.

Prva mogućnost za prijavu biće online preko portala Uprave za trezor, a druga mogućnost je telefonom na brojeve koji će biti blagovoremeno objavljeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

DA LI GASTARBAJTERI IMAJU PRAVO NA 100 EVRA je skakljiv i malo uvredjiv naslov za gastarbajtere. Kako bi bilo da se napise jos jedna prica ali da ima ovaj naslov DA LI GASTARBAJTERI IMAJU PRAVO DA NE PLACAJU POREZ NA IMOVINU. Znajte da ni jedan od tih gastarbajtera nece da uzme tih 100 evra a svi do jedan placaju porez drzavi

Grada

pre 3 godine

Oni koji su se vratili su bili turisti na radu na crno. Nisu imali drugog izbora. Pravim gastarbajterima uopste ne pada na pamet da se vracaju jer socijalna pomoc u inostranstvu je mnogo veca nego plate u Srbiji. Tih 100 evra su 100 evra a ne kvisko za bolju buducnost. A sada objavite ovo misljenje dijaspore.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija