• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2020

08:14

DIRLJIV GEST SRPSKE POLICIJE! Lazar je šetao gradom, a onda se ispred njega zaustavio policijski kombi!  OVO ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA!

Društvo

DIRLJIV GEST SRPSKE POLICIJE! Lazar je šetao gradom, a onda se ispred njega zaustavio policijski kombi! OVO ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA!

Podeli vest

Srpska policija još jednom polakazala svoju veličinu i u ovim teškim vremenima ulešala dan jednom dečaku. Šetajući Vrbasom, Lazar je imao priliku da se druži sa policisjkim službenicima i sedne u policijski kombi.

Na Fejsbuku je objavljena fotografija malog Lazara koji je imao priliku da se tokom štenje Vrbasom upozna sa policajcima. Za njega je ovaj susret bio od velikog značaja, jer je takođe 

Dečak je nakon susreta bio pod velikim utiskom, i svoje oduševeljnje podelio je sa prijateljima, a jedan od nih je to objavio na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Još jedna desetka za pravu srpsku i narodnu policiju! Upavo sada je šetajući sa mamom centrom Vrbasa naš drugar Lazar imao druženje sa policijom. Policijski kombi se zaustavio, upalio rotaciju i policajci su izašli da pozdrave našeg druga Lazara. Zatim su ga ugostili u vozilu, pokazali mu sve policijske rekvizite i dugo se zadržali sa njim u razgovoru. Lazar ima blaži oblik cerebralne paralize. Pozvao me je pun utisaka da se pohvali i ispriča svoj doživljaj - piše u opisu fotografije postavljenoj u Fejsbuk grupu Vozači velikog srca Srbija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija