• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2020

22:48

SMARA ME DA MI NESTOROVIĆ PRIČA ISTORIJU KORONE, UMREĆU OD SLUŠANJA! LUKAS RAZVALIO: Ni ja njemu ne pričam šta je C-dur, ali poštujem sva pravila koja su preporučili doktori!

Društvo

SMARA ME DA MI NESTOROVIĆ PRIČA ISTORIJU KORONE, UMREĆU OD SLUŠANJA! LUKAS RAZVALIO: Ni ja njemu ne pričam šta je C-dur, ali poštujem sva pravila koja su preporučili doktori!

Podeli vest

Popularni pevač Aca Lukas gostovao je u emisiji Hit tvit i tom prilikom prekinuo doktora Branimira Nestorovića dok je pričao o koronavirusu i objasnio zašto mu je dosta više tih priča o ovoj pošasti i odgovorio na hejterske komentare koje često slušamo poslednjih dana

- Ja sam slušao doktore. Ja ću njega da slušam i na konferenciji za štampu sutra, ako ga budem slušao da mi priča još o tom bolesti, ja ću umreti od slušanja. Ja sam video tvit Vlade Georgijeva da su nas ćorkirali. Ja ne osećam da mi je bilo koje  pravo uskraćeno. Nije mi jasno, gde bi to Vlado išao da nije ćorkiran. Meni ne treba doktor da priča istoriju bolesti i ono što je učio na fakultetu, da bi me izlečio. Kad se sve ovo završi i ova gospoda što im se ne sviđa što doktor priča, kada se razbole posle od neke druge bolesti, neka se leče sami. Ja sam poštovao sva pravila koja su preporučili doktori. Ako smo mi građani ove države normalni, slušamo doktore, ako se razbolimo, idemo kod doktora. Ako slušaš muziku, slušaš Acu Lukasa. Ne možeš ti meni da kažeš C-dur je ovde ili D-dur je ovde. Nisu mi jasni ovi što pričaju da je Vučić u političkoj kampanji pa kao ne da ljudima napolje, pa šta treba da pomre 50.000 ljudi?! Šta je trebalo Vučić da pobije pola Srbije da ne bi rekli da pravi političku kampanju, ne razumem - začuđeno je upitao Lukas.

TESLA JE STVARI SLAO U BUDUĆNOST! Doktor Nestorović otkrio nove detalje iz života najvećeg srpskog naučnika i kakve veze je s njegovim projektom imala porodica Tramp!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiza

pre 3 godine

On je uvek u takvom stanju. C-dur je njegov vrh.

milankukic

pre 3 godine

to sto je lupio na pocetku nije nista ali kad je rekao da svako ima pravo da slavi datum ustase progon srba oluju a mi genocid nad srbimu u jasenovcu on neshvata da je i jedno drugo genocid nad srbima

Major

pre 3 godine

Ne bi ja, da sam nesto Dr. Nestorovic, ili bilo koji lekar sto zastupa profesiju, sebi dozvolio da sedim u drustvu nekoga kao sto je ovaj pevac lakih nota. Ne unizava on sebe, nego celu profesiju profanira i spusta na nedolican nivo. Tip je uzasno nevaspitan i nekulturan i nije mu mesto u ozbiljnoj emisiji. Pink, naravno, po prorodi stvari ne moze da ima ozbiljnu emisiju, to je tabloid, zuta stampa, zato ozbiljni ljudi treba da prave razuman izbor. Uzeti neki skroman honorar je mnogo veca steta od privremene potrosacke koristi, na koju nazalost nisu imuni ni oni koji bi morali biti po prirodi stvari. Muka je gledati coveka od koga ocekujes da nesto kaze, kako bi upotpunio poznavanje teme, a on sedi pored beslovesnog vrtiguza koji trabunja svasta. Naravno, naucio je par floskula o odanosti vlasti, koja god bila, jer on peva za sve bez razlike, on zna sta je D-dur, molim te... Ima li uopste pesmu koja ima vise od tri akorda ?!

Ljube

pre 3 godine

Aca Lukas ,,,,moze samo ponekad da zapeva ,kada nije pijan ,drogiran ,a najbolji je stvarno kada nista ne prica .

Goran

pre 3 godine

Kada vidim ko sve brani vlast znam da sam na pravoj strani. Ko razume shvatice.

Dragy

pre 3 godine

"Mustra Bečka"! Ako mu smeta neka uzme daljinac i promeni kalal! Ima toliko muzičkih kanala da do keraja života ne mopra ništa drugo da radi, već samo da prevrće TE kanale u "C" duru!!

Rasa

pre 3 godine

Doca nema pojma o Coroni,tek su od Kineza nesto naucili a dotle su frljali osnovama o virusima i epidemiji.

jovica_sentic

pre 3 godine

Molim televiziske kuce sa nacionalnom frekfencom da pre snimanja emisija urade gostima test dali su pozitivni na psihoaktivne supstance ,tako bi zastitili nas gledaoce da gledamo narkomane kako lupetaju.

Goran

pre 3 godine

Ko uopšte sluša ovog čupavca narkomana?Kako vas nije sramota da ga ista pitate i dovodite????

Rajko

pre 3 godine

SMARA ME DA MI ACA LUKAS PEVA, UMREĆU OD SLUŠANJA!

Fuj

pre 3 godine

Tako je! Ko da sluša tamo nekog doktora, koji je preko 20 godina proveo u školama i specijalizacijama, a usput ima platu od 800 evra!? Cijeli radni vjek proveo u liječenju djece i on sad nama pametuje, kako se liječiti! A ti aco, ti si nam primjer. Ne treba ti škola, samo znanje C-dura, gomila pubertetlija i milioni su tu. Daj nas ti liječi ugodnim C-durom, a ja bih ubacio i A-dur. Živio C-dur aco i ne dozvoli da nas ovi razni, doktori nauka, ljekari, profesori, specijalisti medicine..., vuku za nos i oduzimaju nam dragocjeno vrijeme, koje trošimo, slušajući tvoj C-dur!

Nebojsa

pre 3 godine

Pa sta Aco imas ti da pricas sa pismenim covekom i ko pita tebe zasta i sta imas ti da objasnjavas

Bane

pre 3 godine

Ti Aco nemas prava niti da dajes kritike niti da pohvaljujes Lekare, ti si neobrazovan covek. Dr Nestorovic nam davao instrukcije za vreme pandemije i covek je u pravu za sve sto je rekao, i da nije tacno rekao on nije prorok.

Milenko

pre 3 godine

Lukas, Ostavi se diskusija na tv,pevaj i manje morališu,jer nisi ti kompententan za to. Pevaj,ne smrča i ne govori ,ne obraćaj se obrazovanim ljudima,uopšte.Nisi ti taj da njima pametuješ,već razgovaraj i drži se sa svojim društvom,kojih ti je sličnije i niste niukom slučaju slika ili uzor našeg društva. Nisi sposoban ni da živiš u zajednici sa suprugom i decom,a kamoli sa intelektualcima. Nisi ti jedini koji uzimaš previše slobode i hrabrosti da popuješ,to možeš Bubamari,Breni,Laziću,Mirkovići,Đoletu,Eri Ojdaniću,jer si bolji pevač od njih,nisi egoista,druželjubiv si ,ali zaboravi kritike i upuštanje u razgovore sa ljudima koji te mogu napraviti od žice.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija