• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2020

07:13

DANAS TOPLO I SUNČANO! Evo kada stižu grmljavina i pljuskovi!

Društvo

DANAS TOPLO I SUNČANO! Evo kada stižu grmljavina i pljuskovi!

Podeli vest

U većem delu Srbije danas se očekuje pretežno sunčano i malo toplije, samo na jugu i jugozapadu Srbije promenljivo oblačno s retkom pojavom kratkotrajne kiše.

Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura od tri do devet stepeni, najviša od 21 do 24, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Beogradu će takođe biti pretežno sunčano i malo toplije.

Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura oko devet, a najviša oko 23 stepena.

Iduće sedmice promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i do kraja meseca toplo.

Kiša i lokalni pljuskovi, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom, u utorak se očekuju uglavnom na jugoistoku Srbije, a u sredu i u ostalim krajevima.

U četvrtak kratkotrajna stabilizacija vremena, a u petak, 1. maja, sa severozapada naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a zatim će do kraja perioda padavine biti lokalizovane uglavnom u brdsko-planinskim i istočnim predelima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija