• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.04.2020

10:17

(VIDEO/FOTO) POSLANICI KAO NA ŠALTERU U POŠTI! Ispred svakog od njih STAKLENA BARIJERA! Na ulasku u Skupštinu svi detaljno dezinfikovani!

Društvo

(VIDEO/FOTO) POSLANICI KAO NA ŠALTERU U POŠTI! Ispred svakog od njih STAKLENA BARIJERA! Na ulasku u Skupštinu svi detaljno dezinfikovani!

Podeli vest

Posle mesec i po dana od kako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji, skupštinski hol je ponovo pun novinara, a poslanici, kao i predstavnici vlade dolaze na sednicu na kojoj će biti potvrđeno vanredno stanje i na kojoj će se raspravljati o merama vlade uz supotpis predsednika Republike.

Na sednicu su došli premijerka Ana Brnabić, ministri Siniša Mali, Aleksandar Vulin, Zlatibor Lončar i Branislav Nedimović.

Juče su izvršene sve pripreme kako bi se sednica održala u što bezbednijim uslovima, te su se postavljale zaštite i dezinfikovao prostor. 

Foto: Informer

Poslanici su danas na ulazu u Skupštinu prolazili kroz sigurnosna vrata gde im je infracrvenim sistemom za merenje temperature izmerena telesna temperatura, a nakon toga je vršena dezinfekcija ruku.

Foto: printscreen/tanjug

Pri ulaku su svi su dobili zaštitnu opremu.

 

 

Poslanici sede na svakom drugom mestu zbog neophodne udaljenosti, a ispred svakog mesta je ploča od klirita.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tasić ivica

pre 3 godine

Na koji broj telefona da pozovem za pomoć imamo 3 dece. A na radimo ni ja ni supruga

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija