• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2020

15:06

NAJMANJI PROCENAT ZARAŽENIH DO SADA! TESTIRANO 5.579 LJUDI, OBOLELO 227! NAŽALOST, OD KORONE PREMINULO JOŠ 5 OSOBA! (VIDEO)

Društvo

NAJMANJI PROCENAT ZARAŽENIH DO SADA! TESTIRANO 5.579 LJUDI, OBOLELO 227! NAŽALOST, OD KORONE PREMINULO JOŠ 5 OSOBA! (VIDEO)

Podeli vest

U Republici Srbiji je do 15 časova 29. aprila 2020. godine registrovano ukupno 8.724 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 5.579 osoba od kojih je 227 pozitivno, saopšteno je na konferenciji za medije Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Palati Srbija


Do 15 časova u Republici Srbiji testirane su ukupno 78.942 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Hospitalizovano je 2.470 osoba, dok je na respiratoru trenutno 78 pacijenata. 

Izlečena su 1.292 obolela pacijenta.

U poslednja 24 časa preminulo je 5 osoba, tri muškog i dve ženskog pola. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 173.

U poslednja 24 časa procenat pozitivnih na koronavirus je najmanji do sada 4,06 odsto.

Foto: Covid19.rs

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 3 godine

Više zaraženih nego juče, al nema veze jer je manji procenat pa jeste li normalni više sa tim lažima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija