• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

18:07

POLICIJSKI ČAS SE UKIDA USKORO?! Potrebno je samo da se OVA STVAR dovede u red I GOTOVO JE! (VIDEO)

Društvo

POLICIJSKI ČAS SE UKIDA USKORO?! Potrebno je samo da se OVA STVAR dovede u red I GOTOVO JE! (VIDEO)

Podeli vest

Kako je saopšteno danas, ne treba brzati sa donošenjem odluka

Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da ne može kao lekar da kaže kada će biti ukinut policijski čas.

Ona smatra da je sasvim prirodno da, kada mere budu dovoljno relaksirane, bude ukinut i policijski čas.

Foto: Tanjug

Takođe, na pitanje novinara kako će biti realizovana putovanja u inostranstvo tokom leta, ona je rekla da je to još u procesu definisanja.

Foto: printscreen

- Različite zemlje predlažu da se putnici iz drugih zemalja po pristizanju u te države, ipak, obavezuju na izvestan karantnin - rekla je ona.

Kako će to da izgleda, dodaje, zavisiće od broja obolelih u letnjim mesecima.

Foto: Tanjug

- Ne verujem da će svi dozvoliti da bude normalan saobraćaj i putovanja, kao i pre. Tek ćemo videti kako će stvari izgledati - dodala je Milošević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠTA SE OTVARA, ŠTA POČINJE DA RADI, KO KAD MOŽE U ŠETNJU I KAKO DO 100 EVRA? Sve nove mere u borbi protiv korone NA JEDNOM MESTU!
Društvo

ŠTA SE OTVARA, ŠTA POČINJE DA RADI, KO KAD MOŽE U ŠETNJU I KAKO DO 100 EVRA? Sve nove mere u borbi protiv korone NA JEDNOM MESTU!

"Život ne može da stane", u skladu sa ovom porukom koju nam naši stručnjaci ponavljaju kreće se u novu "normalnost" u narednim danima i nedeljama. Ovoga puta, ta nova normalnost znači i mere zaštite i opreza. Sa slabljenjem virusa popuštaće i mere, neke su već olakšane, a neke će biti u narednim danima. Kako će to da izgleda?

26.04.2020

09:37

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija