• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

02.05.2020

19:23

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 45! Vino točim a vino ne pijem, roštilja pečem a apetit krijem! Crni pokazuje kako dijetalno da provedete Prvi maj!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 45! Vino točim a vino ne pijem, roštilja pečem a apetit krijem! Crni pokazuje kako dijetalno da provedete Prvi maj!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, iako ste mršavi i lepo građeni, pošto se nismo čitali i gledali za Prvi maj jer imam princip da praznicima ne radim, jer imam i ja dušu, red je da vam pokažem kako možete dijetalno da provedete ovaj praznik. Svestan sam da će vam u prvi mah sve ovo delovati kao paradoks jer je praznovanje Prvog maja nekako uvek vezano za obilje masne hrane i alkohola, ali to ne mora uvek da bude slučaj

Bitno je da vi u vašoj glavi shvatite da je druženje i opuštanje ono što je na prvom mestu i da nije svo zadovoljstvo ovog sveta vezano za to da brekćemo jer smo se najeli do povraćanja i da ne možemo da hodamo od alkohola.

Ovaj Prvi maj proveo sam u porodičnoj kući moje drage i verujte mi da je sve bilo kao i za svaki ovakav praznik do sada, samo sa malom razlikom što sam birao šta jedem i pijem. Najnormalnije sam pržio roštilj, nazdravljao sa ljudima, šalio se , smejao, pevao, samo sam izbegavao sve one kalorične stvari koje bi mogle da poremete ovu dijetu. Moj cilj je da vas za ove prvomajske praznike naučim dve izuzetno važne lekcije koje će vam u mnogome olakšati dalji tok dijete.

Prva je da budete nesebični, i da to što ste vi na dijeti ne znači da svi oko vas treba da "pasu travu". Zbog toga je poželjno da pečete roštilj čak iako se na njemu nalazi 90 odsto stvari koje vi nećete jesti, nego će u njima uživati vama dragi ljudi.

Druga je da su ovakve stvari veliki test za vaš karakter. Mnogo je bolje da budete okruženi hranom koju zbog dijete ne smete da jedete, da je pečete i svake sekunde osećate njen miris, jer to jača vaš karakter, nego da se izolujete i zatvorite u stan i da ignorišete praznik, jer ćete onda pasti na prvom sledećem izazovu, a sigurno će ih biti. Zato sam i ja na roštilju pekao raznorazne đakonije koje mi trenutno nisu dozvoljene ali je tu bilo i piletine u kojoj sam uz salatu i bez krompira i hleba bez problema mogao da uživam.

Tako da uživajte u svakom trenutku ovoga života, i nemojte zbog dijete ništa propuštati. Poenta je samo da pratite svoj režim ishrane i da shvatite da je glavna stvar u kvalitetno provedenom vremenu, odmoru i uživanju a ne u ždranju i piću. Idemo dalje, sa još jačim karakterom, i poštujući sve mere u ishrani i u trenungu. Ide nam odlično i ako ovako nastavimo, pobeda nad masnim naslagama i gojaznošću će sigurno biti naša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija