• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.05.2020

11:25

IMATE ROK DO 15. MAJA! Ako ne platite ovo, kazna je 5.000 dinara!

Društvo

IMATE ROK DO 15. MAJA! Ako ne platite ovo, kazna je 5.000 dinara!

Podeli vest

Rok za uplatu godišnjeg poreza na imovinu građana za drugi kvartal ove godine ističe 15. maja.

Porez na imovinu plaća se kvartalno, i to u roku od 45 dana od dana početka tromesečja.

Tako rate padaju uglavnom 15. u mesecu: februaru, maju, avgustu i novembru.

Za svaki dan kašnjenja uplate poreza na imovinu obveznik plaća zateznu kamatu, a za izbegavanje plaćanja tog poreza predviđena je kazna od 5.000 dinara.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

dokle čete da derete danas je 7 maj a niste poslali rešenja za ovu godinu i ako ja sad platim neku cifru ko mi garantuje vaše poštenje jer vec imam problem sa poreskom SURČIN nisu mi poslaali ispravku vec 31.12.2019 opomenu kako nisam mogao da dobijem nikog platio sam ali i pored više poidnesaka nisam dobio odgovor samo su rekli da je moj vočnjak građevinsko zemljiste a kad tražim dozvolu kaže nemože

Anka

pre 3 godine

A stace biti ako se porez na imovinu plati unapred a... Porosto mi se k ' ' a na proceduru

bubasvaba

pre 3 godine

Kako vas nije sramota da trazite pare a ne saljete resenje po kom bi ja platio porez kako da platim i koliko molim vas i u kafanu su duzni da mi daju racun za pice a vi nemozete da date resenje i posle ja kriv KAKO??????? .Posaljite resenje i bice placeno na vreme .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17