• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

07.05.2020

18:25

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 50! U vanredno stanje sam ušao sa 151,95 a izlazim sa 128,9 kilograma ! Za sedam nedelja 23.05 kilograma manje!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 50! U vanredno stanje sam ušao sa 151,95 a izlazim sa 128,9 kilograma ! Za sedam nedelja 23.05 kilograma manje!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, došlo je novo merenje i vaga nas je ponovo obradovala, iako smo ušli u period kada svaki kilogram zlata vredi. Naime, nakon sedam nedelja "Crni dijete", vaga je pokazala da sam ukupno izgubio neverovatnih 23,05 kilogram, dok sam samo tokom poslednjih sedam dana "kalirao" za 1,6 kilograma

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre sedam nedelja kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 128,9 kilograma. Koliko je to veliki uspeh najbolje pokazuju tri stvari, koje sam najavljivao, a gotovo niko u njih nije verovao.

Prva je da smo za manje od dva meseca probili granice i od 150, i od 140 i od 130 kilograma i nadam se da ove brojke nikada više nećemo gledati na vagi. Druga je da smo za samo sedam nedelja izgubili gotovo polovinu od ukupnog cilja ovog "čelendža", a i tu brojku od 25 kilograma manje ćemo imati već sledeće nedelje. A treća je da smo za samo 50 dana "kalirali" više od 15 odsto prvobitne telesne mase što nijedna dijeta na ovom svetu ne može da postigne ni za 60 i više dana.

Ljudi se mogu lagati, ali brojke nikada ne lažu, tako da je "Crni dijeta" ponovo pokazala da joj nema ravne na ovom svetu. Odgovorno tvrdim da ne postoji niko ko je nakon sedam nedelja smršao čak 23.05 kilograma, niti bilo ko da je izgubio ovoliki procenat telesne mase. Ako neko smatra da je bolji, slobodno nek se javi, i kao i uvek do sada, obećavam da ću mu ustupiti sav medijski prostor i da ću se povući kao apsolutni gubitnik. Međutim, takav neko se za ovih 50. dana još nije javio niti će se javiti.

Sve ovo nam je samo dodatni vetar u ledja da nastavimo hrabro, jako i disciplinovano. Rezultat je odličan ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače. Teške su ovo nedelje i za svaki kilogram ćemo morati žestoko da se borimo. Zato je neophodno da poštujemo sva pravila u restrikciji ishrane i treningu kako bismo na kraju pobedili ovu mukotrpnu bitku protiv masnih naslaga i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. U zdravlje, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija