• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

09.05.2020

14:29

Stariji čovek ušao u prodavnicu u Beogradu i ŠOKIRAO PRODAVAČICU ONIM ŠTO JOJ JE PREDLOŽIO

Društvo

Stariji čovek ušao u prodavnicu u Beogradu i ŠOKIRAO PRODAVAČICU ONIM ŠTO JOJ JE PREDLOŽIO

Podeli vest

Gradski prevoz i tržni centri u Beogradu počeli su da rade, i ako su svi očekivali da će biti gužve, to se nije desilo.

U autobusima, tramvajima i trolejbusima najviše se vozilo po petnaestak ljudi i to u popodnevnim satima, dok je pre podne na prste jedne ruke mogao da se izbroji broj putnika u većini autobusa.

Ni u tržnim centrima nije bilo gužve.

 Međutim, ispred banaka i pojedinih prodavnica robnih marki u Knez Mihailovoj jeste bilo redova, pa svi oni koji su hteli unutra morali su da se naoružaju strpljenjem. Međutim, neki su bili maštoviti i dovitljivi kako bi zaobišli čekanje. Tako je muškarac srednjih godina ušao u jednu prodavnicu i pitao prodavačicu da li bi da zaradi 2.000 dinara. Da bi došla do novca, trebalo je da stavi nekoliko majica ispod svoje da bi napravila trudnički stomak. Oni koji čekaju u redu bi ih propustili zbog „trudnoće”.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

 

- Malo je reći da sam bio frapiran kada sam čuo predlog tog muškarca. I prodavačica se šokirala. Ljubazno se zahvalila i rekla da nije zainteresovana. Kad je video da ne može da je ubedi, izvinio joj se i izašao verovatno u potrazi za drugom damom koja je spremna na tako nešto - ističe naš sagovornik koji je prisustvovao neobičnoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija