• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

10.05.2020

09:49

(FOTO) ZBOGOM PAMETI! Vlado Georgiev prostački izvređao doktora Jankovića: BRAVO, SPAVAJ SA MASKOM, JE*O TE BIL GEJTS!

Društvo

(FOTO) ZBOGOM PAMETI! Vlado Georgiev prostački izvređao doktora Jankovića: BRAVO, SPAVAJ SA MASKOM, JE*O TE BIL GEJTS!

Podeli vest

Kantanutor Vlado Georgiev na vrlo neprimeren način je izvređao imunuloga Srđu Jankovića, jednog od najstručnijih u vezi sa virusima, samo zato što je nosio masku u studiju, a bio je sam. Tviteraši žestoko isprozivali Georgieva, koji je i sam nosio masku.

Kantautor Vlado Georgiev ne preza od teških uvreda, pa čak i ako je reč o uglednim osobama, lekarima koji su se "nosili" sa epidemijom, ukazivali, govorili, savetovali.

Georgiev je na svom Twitter nalogu napao i izvređao imunologa Srđu Jankovića zbog maske koju je noasio preko lica a bio je u sam u TV studiju.

Naravno, Georgiev, koji zastupa "antivakcinaške stavove", a nije daleko ni od onih koji tvrde da je Zemlja ravna ploča(!), nije propustio da pomene Bila Gejtsa, multimilijardera, koji se zalaže za vakcinaciju svih.

Foto: printscreen Twitter

Nije se Georgiev tu zaustavio, nastavio je da vređa sve koji nose maske u automobilima i na drugim mestima...

Foto: printscreen Twitter

Mnogi tviteraši su mu odgovorili, poručivali "šlager pevaču", kako su naveli, da vređa pristojnog čoveka kakav je Srđa Janković i ukazivali su mu na to da je Janković stavljanjem maske u studiju upravo želeo da da poruku svima da opasnost od virusa nije prošla i da je važno i dalje se zaštititi.

"Imbecil je svako ko sedi potpuno sam i nosi masku i priča sa maskom", uzvratio je Georgiev.

Pojedini tviteraši, međutim, pomenuli su ovom pevaču iz Crne Gore da je sam propagirao nošenje maski na početku pandemije i podsetili su ga na tvit u kojem piše:

"Bravo glupanderi, svi koji se smejete na maske i rukavice i koji mlatite i kijate i pipkate sve i svuda. Gotovo niko ništa od zaštite ne nosi... jad!", napisao je Georgiev na početku epidemije, uz svoju fotografiju u prodavnici sa sve maskom na licu.

Foto: printscreen Twitter

Bilo je i onih koji su Georgievu poručili da "ćuti i da ide da napravi još jednu istu pesmu", govorili mu da je "šlager pevač" i slično.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pejapeja

pre 3 godine

Veoma mali procenat srednje razvijenog mozga je potrebno aktivirati da bi se razumela taktika koju je uspesno preduzeo lrkarski tim u Srbiji. Radi se o oko 0,000001% zauzetosti mozga.Svi koji poznaju ili se druze sa ovakvim tipovima treba ozbiljno da se zamisle.

Marija

pre 3 godine

Takav rečnik svakako ne podržavam, ali ste me i vi debelo razočarala, jer vidim da je samo pitanje trenutka kada ćete početi da nas ubeđujete kako treba da stanemo u red za vakcine. Dobro se preispitajte pre nego što to učinite.

Parmak

pre 3 godine

Ajde ti Vlado spakuj kofer i pravo Herceg Novi, tamo su dobri imuniolozi i tamo ce ti biti bolje. Nije tebi mjesto u Srbiji, nije ona za tebe, neces nam nedostajati.

Đole

pre 3 godine

Ajde Milogorac, nazad kod velikog vođe po još jednu kesicu... Možda ti proradi mozak...

Deki

pre 3 godine

Pijani čoveče,otrezni se! Šta imaš od škole? Srednju barapsku,...šta?

Aleksa

pre 3 godine

Ovaj je totalno prolupao.Kompletna budala, bez nedostataka. Pali budalo u zavicaj pa tamo vredjaj i omalovazavaj ljude.

sale

pre 3 godine

primitivan jezik nikome ne koristi. kazniti takve, sta radi internet policija?!

Mona

pre 3 godine

To što je sam na našim ekranima, ne znači da je u studiju sam .Treba da daje primer svojim ponašanjem.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija