• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2020

10:18

(VIDEO) POGLEDAJTE SVAĐU ZBOG KOJE JE CECA POBESNELA I NAPUSTILA EMISIJU! Družio si se sa ubicama Đinđića u Šilerovoj! Stidi se, Čedo! Što si hapsio Cecu?!

Društvo

(VIDEO) POGLEDAJTE SVAĐU ZBOG KOJE JE CECA POBESNELA I NAPUSTILA EMISIJU! Družio si se sa ubicama Đinđića u Šilerovoj! Stidi se, Čedo! Što si hapsio Cecu?!

Podeli vest

Pevačica Ceca Ražnatović napustila je emisiju Hit tvit nakon što je isprozivala Čedomira Jovanovića da se družio sa pripadnicima Zemunskog klana, a on joj nije ostao dužan. Na kraju se ubacio i Željko Mitrović.

- Doživela sam sve i svašta. Zašto. Zbog takvih kao što ste vi - rekla je Svetlana Raznatović Čedomiru Jovanoviću.

Čeda je onda pitao Zašto policija nije otišla kod Lepe Lukić, kad je ubijen Zoran Đinđić i dodao da je to zato što nije imala veze sa njegovim ubicama.

Ceca mu je dobacila: A ja sam imala, isto koliko i vi.

Foto: Printscreen

- Ja da ćutim neću. Ti ljudi kojih se vi danas odričete bili su više vaši drugari nego moji, ja sam ih poznavala godinu dana, vi ste se družili sa njima, ja ih se ne odričem ni dan danas. To je vaš problem. Vi ste vadili Legiju iz zatvora. Ko je vodio Spasojeviću ženu i dete u CZ imam svedoke, vi. Držali ste me 4 meseca u zatvoru. Sram vas bilo. Ja sam vas odavno prepustila Bogu i božjoj pravdi. Da nije srušio Šilerovu, sada je mogao na Hacijendu kod Spasojevića na letovanje - rekla je Ražnatovićeva.

Odmah je usledio odgovor.

Foto: Printscreen

- Previše dugo vi trajete da biste bili tako naivni. Znate dobro koliko lažete kada govorite o mojim prijateljima - naglasio je Jovanović.

- Vidi se gde ste vi sada, a gde sam ja, ja sad gde god da odem mogu da skupim 150.000 ljudi, a vi ne možete da pređete cenzus - dodala je pevačica.

Jovanović je odmah dobacio: Vi niste bili u zatvoru zbog pevanja. U Šilerovoj sam dva puta bio.

U to se uključio i Željko Mitrović i rekao da se vlast posle ubistva Đinđića ogrešila o Cecu Ražnatović.

- Sa ubicama Zorana Đinđića si bio drug, stidi se, Čedo, ogrešili ste se o Cecu. Što ste je uhapsili, što si uhapsio Cecu?! Lažeš - vikao je Mitrović.

Nakon toga, Ražnatovićeva je napustila studio.

- Manipulatorske gluposti neću da slušam - rekla je i izašla.

Međutim, Ražnatovićeva se nedugo zatim ipak vratila u studio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 3 godine

Nadam se da je vreme da ispliva sva prljavstina toga lopova ! Bravo g Mitrovicu ! nadam se da ce isplivati i kak taj bednik mogade da kupi Fidelinku i da mu se oduzme !

milano

pre 3 godine

meni nije jasno kako je ovaj još na slobodi .

Amater

pre 3 godine

BRAVO CECO,SKIDAM TI KAPU TAKO TREBA SA SMRADOVIMA KOJI NAPADAJU NEZASTICENE ZENE JAVNO I UZIVO,GLUME BAJE I POSTENJE A U STVARNOM ZIVOTU SU OBICNE SLINE...BRAVO BRAVO..

mica djora

pre 3 godine

Bravo Ceco posalji ovog tamo gde mu je mesto.

Vlado

pre 3 godine

Ovo je stvarno bruka i sramota za sve učesnike, pa i za Dariju, koja ne znam iz kojih razloga gostuje i takvim baljezganjima.

knez

pre 3 godine

Sta bi sa aferom i kradjom zita iz silosa za cuvanje materijalnih rezervi. Zar taj lopov nije u zatvoru. Sta se ceka , ko ga stiti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija