• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

16.05.2020

10:17

NEMA STAJANJA! Srpski piloti dovezli pomoć iz Južne Koreje i odmah se vratili po još! (VIDEO)

Društvo

NEMA STAJANJA! Srpski piloti dovezli pomoć iz Južne Koreje i odmah se vratili po još! (VIDEO)

Podeli vest

Tek što je stigao iz Južne Koreje, najveći avion u floti Er Srbije, Erbas A330, odleteo je jutros ponovo za Seul da dopremi medicinsku pomoc za našu zemlju!

Kako je Informer i pisao, prvi let ka Južnoj Koreji obavljen je u noći između četvrtka i petka i njime su dopremljene nove zalihe medicinskih sredstava Srbiji za borbu protiv Kovida 19. 

Srbija čini sve da obezbedi neophodne zalihe medicinske opreme da bi Srbija spremno dočekala svaki izazov u borbi protiv koronavirusa.

Foto: Er Srbija




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija