• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2020

14:35

HITNO! 100 NOVIH SLUČAJEVA KORONE U SRBIJI! 1 OSOBA PREMINULA, NA RESPIRATORIMA 13 PACIJENATA! PROCENAT ZARAŽENIH 1,61 ODSTO!

Društvo

HITNO! 100 NOVIH SLUČAJEVA KORONE U SRBIJI! 1 OSOBA PREMINULA, NA RESPIRATORIMA 13 PACIJENATA! PROCENAT ZARAŽENIH 1,61 ODSTO!

Podeli vest

U Republici Srbiji su do 15 časova 20. maja 2020. godine registrovana ukupno 10.833 potvrđena slučaja COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 6.198 osoba od kojih je 100 pozitivno, objavljeno je na sajtu Covid19.rs.

 

Do 15 časova u Republici Srbiji testirana je ukupno 196.881 osoba koje je ispunjavala kriterijume definicije slučaja.

Foto: informer.rs

Hospitalizovano je 766 osoba, dok je na respiratoru trenutno 13 pacijenata. 

Izlečeno je 5.067 obolelih pacijenata.

U poslednja 24 časa preminula je 1 osoba. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 235.

Foto: informer.rs

U poslednja 24 časa procenat pozitivnih u odnosu na broj testiranih na koronavirus je 1,61 odsto.

Foto: informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 3 godine

E to je posledica otvaranja kafana i trgovskih centara pred vreme, a Kon je lepo upozorio, a narod navalio.... e sda ga imamo... vii kako su Makedonci pametni, oni kafane jos nisu otvorili a sada ce da imaju dug policiski cas preko vikenda, i to samo zato sto se brojka od 10-12 zarazenih popela na 20-30, ali ne mi smo pametni... e tako nam i treba, nema nas niko da unisti sem nas samih ( i sa malom pomoci od kineza-kovid-19)

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija