• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.05.2020

14:33

MISTERIJA POŽARA U PRIJEPOLJU SE NASTAVLJA! Dan nakon Kosinog hapšenja, desilo se nešto što je UNELO JOŠ VEĆU POMETNJU

Društvo

MISTERIJA POŽARA U PRIJEPOLJU SE NASTAVLJA! Dan nakon Kosinog hapšenja, desilo se nešto što je UNELO JOŠ VEĆU POMETNJU

Podeli vest

Kosa T. koja je osmumnjičena za podmetanje nekoliko požara u prijepoljskom naselju Suvodo i dalje je u pritvoru, a tužilaštvo sprovodi sve dokazne radnje, bez obzira na dešavanja u Lazarevcu“, potvrdila je za RINU, portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, Jasminka Bošković.

Priča o misterioznim požarima i njen rasplet obišla je Srbiju. Do požara u nekoliko domaćinstava, mesecima unazad, dolazilo je odjednom, a goreli su štekeri, bojler i drugi kućni aparati. Niko nije znao o čemu se radi, a meštani su smatrali da je glavni krivac lutajuća struja. Međutim, u pritvoru je prošle sedmice završila Kosa T. čija kuća je prva i najviše gorela. Nedugo zatim, prema rečima meštana, dva dečaka, čiji je bila hranitelj, u Lazerevcu, gde su vraćena kod babe, izazvali su nekoliko požara.

Foto: RINA

 

„Od nadležnih organa dobili smo saznanja da su dečaci nakon babine kuće, požar izazvali i kod oca, kod kog su prebačeni. Ne znam ni sam šta da mislim i da li su oni  bili u mogućnosti to da urade, ali ono što znam jeste da je Kosa nevina u pritvoru i zato se nadam da će uskoro biti puštena. Angažovao sam advokata koji je upoznat sa svim, očekujem  da će uskoro ceo slučaj biti rešen“, rekao je Kosin suprug, Zoran.

U naselju Suvodo nije se desio nijedan požar od kad je Kosa u pritvoru, a dečaci vraćeni u Lazarevac. Juče su na teren stigli električari, a meštani su podneli zahtev da njihova domaćinstva ponovo budu priključena na elktro-mrežu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija