• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2020

22:07

NESTOROVIĆ ŠOKIRAO NOVOM IZJAVOM! Tvrdi da nam maske NISU NEOPHODNE, a evo šta je rekao o distanci i SVE IZNENADIO!

Društvo

NESTOROVIĆ ŠOKIRAO NOVOM IZJAVOM! Tvrdi da nam maske NISU NEOPHODNE, a evo šta je rekao o distanci i SVE IZNENADIO!

Podeli vest

Dr Branimir Nestorović je rekao da misli da u Srbiji nećemo stvoriti kolektivan imunitet

- Ne verujem da ćemo doći do te cifre od 50-60 posto da bi se stekao taj kolektivni imunitet - rekao je Nestorović i dodao da virus neće biti prisutan preko leta, ali i da se još ne zna da li će se na zimu vratiti.

EVO ŠTA KAŽU AUSTRALIJSKE STUDIJE O KOJIMA JE PRIČAO DOKTOR NESTOROVIĆ! Da li je koronavirus veštački, I KO GA JE STVORIO?!

Na pitanje da li je neophodno nositi maske odgovara da nije, i da je udaljenost od metra sada dovoljna.

- Sad više ne mora da se nosi maska, sad smo se vratili na metar - objašnjava Nestorović na TV Prva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 3 godine

Ostavite vise tog šarlatana na miru.Prisetite se samo budalaština I gluposti kojim nas je "bombardovao"i prestanite vise da ga stavljate na naslovne stranice.Čovek se dočepao novina I TV pa totalno prolupao.Ipak je sve ovo što se dešavalo I dešava u celom svetu veoma ozbiljno I ne treba dozvoliti kojekakvim šarlatanima da prave od toga cirkus

Posmatrac

pre 3 godine

Prof. Nestorovic sve sto je dosada rekao bilo je tako. I za put u Milano. Saznat ce se do kraja godine kako i zbog cega je " korona " munjevito pokosila najpre gradjane Italije. Sve je jedna ogromna farsa jer virus je stvoren jos 2015.godine i pohranjen u Kini. Kao sto ne odgovara farmaceutskoj mafiji u svetu da se ljudi prestanu bojati virusa to ne odgovara ni nasoj farmaceutskoj mafiji koja povezana sa lekarima koji stancuju recepte na imena raznih svojih pacijenata koji kada ih pozovu u Nemanjinu na saslusanje pred nadleznim sluzbenicima kako bi objasnili od kojih teskih bolesti boluju kad koriste tako skupu terapiju, gradjani u cudu ostanu jer jeste da su stariji ali su zdravi. Dok njihovi lekari ocigledno imaju problem da etikom, moralom i postenjem. Srbija je dobila toliko besplatnih maski i rukavica da bi ih gradjani sada od straha od korone kupovali u apotekama. Bez obzira sto su mnogi ostali bez posla, bez obzira sto izdrzavaju malu decu kojoj za cenu jedne maske mogu kupiti mleko u kesi i hleb Sava. Neverovatno je kako su oni koji treba da budu najlpemenitiji u okviru svojih profesija bahati, nezasiti manipulatori sa receptima i apotekarima sa kojima se zajednicki bave finansijskim kriminalom u zemlji ali i u inostranatvu. Sta su nasi farmaceiti radili u zapadnim zemljama otvarajuci firme ( poznato svetsko farmaceutsko ime ) kome dodaju neko slovo ili znak kako bi " kobojagi " od tih firmi uvozili lekove. Sve je cisto knjigovodstvena prevara, otimacina para iz drzavnih zdravstvenih fondova koje nema ko da sacuva.U Srbiji sistem trange frange je neunistiv dok ne dodje do korenite promene u drzavi i drustvu. Pre svega i svesti ljudi.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Uvek uradim suprotno od onoga što on kaže.

Komentator

pre 3 godine

Наравно да не треба да се носи маска. Није ово болница.

Stojan

pre 3 godine

Zasto sad na metar odstojanja, sta se to promenilo? Zasto ne treba nositi maske kad je to veoma vazno pogotovo za one koji imaju virus a ne znaju da ga imaju da nebi prenosili na druge. Ponekad mi se cini da taj doktor samo tako nagadja kao sto bi neko nestrucni nagadjao. Isto kao kad je slao zene u Milano u soping.

Gradjanka

pre 3 godine

Bilo bi pozeljno da nam uvazeni doktor kaze kojim metodama zakljucivanja dolazi do preporuka: 1 metar bez maski.

mimi jale

pre 3 godine

Nestore, dao Bog da tako je.Međutim, virus i dalje hara, jedni izjavljju ovako, drugi onako. Bre ljudi, imali više granice u ovom haosu informacija.Zaključio sam da je najbolje ne slušati, niti se informisati, nego uzdati se u sebe i usvoje kljuse.Toliko oprečnih informacija je gora od same Korone. Sramota je za sve one koji se bave dezinformisanjem i nemaju empatije prema običnom ljudskom biću.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija