• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2020

15:59

MUP OBJAVIO KONKURS za 265 novih policajaca u Beogradu! Evo kako možete da se prijavite! (VIDEO)

Društvo

MUP OBJAVIO KONKURS za 265 novih policajaca u Beogradu! Evo kako možete da se prijavite! (VIDEO)

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova juče je raspisalo konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od čega za potrebe Policijske uprave za grad Beograd 235 polaznika za radno mesto policajac i 30 za radno mesto saobraćajni policajac

Kandidati imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne da li žele da prođu stručno osposobljavanje i obuku za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac ili saobraćajni policajac.
  
Konkurs traje do 5. juna, a po završetku obuke polaznici će moći da zasnuju radni odnos u policijskim stanicama Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Surčin, Sopot, Stari grad i Čukarica.
 
Kada je reč o saobraćajnim policajcima moći će da dobiju posao u Policijskoj stanici Obrenovac i saobraćajnim policijskim ispostavama Zapad, Sever i Jug, kao i Saobraćajnoj policijskoj ispostavi za državne puteve Beograd.
 

Svi uslovi konkursa mogu se naći i na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija