• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.05.2020

08:46

(FOTO) KISIĆ TEPAVČEVIĆ IZ MLAĐIH DANA! Evo kako je doktorka Darija izgledala PRE TRI GODINE! PROMENA JE OČIGLEDNA!

Društvo

(FOTO) KISIĆ TEPAVČEVIĆ IZ MLAĐIH DANA! Evo kako je doktorka Darija izgledala PRE TRI GODINE! PROMENA JE OČIGLEDNA!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisić Tepavčević važi za ženu sa stilom, a pred kamerama uvek je besprekorno doterana, a otkako je u Srbiji počela epidemija koronavirusa privukla je veliku pažnju javnosti svojim elegantnim izgledom. Ipak, mnogi se ne sećaju njenog pojavljivanja u jednoj emisiji na RTS pre tri godine.

Doktorka Kisić Tepavčević je i tada bila negovana i doterana žena, a ono što je primetno je da je  Darija danas znatno posvetlela kosu.

Foto: printscreen RTS

I tada je bila veoma elegantna, te je očigledno da lepa doktorka vodi računa o svakom detalju, te tokom televizijskih pojavljivanja izgleda besprekorno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija