• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.05.2020

11:53

KORONA UŠLA U PRAVOSUĐE! Zaražena jedna osoba u Osnovnom sudu u Pančevu

Društvo

KORONA UŠLA U PRAVOSUĐE! Zaražena jedna osoba u Osnovnom sudu u Pančevu

Podeli vest

Jedna osoba zaražena je koronavirusom u u Osnovnom sudu u Pančevu, a nekoliko osoba koje su bile u kontaktu s tom osobom su negativne, rečeno je danas Tanjugu u Osnovnom sudu.

U sudu kažu da je reč o zaposlenom na određeno vreme koji nije radio tokom vanrednog stanja, već samo prošle nedelje u utorak i sredu, kada su poštovane sve mere, a on se na poslu zadržao kraće od punog radnog vremena.

Takođe, kako kažu, on se nije zarazio u radnom okruženju, a kolege koje su bile u kontaktu s njim su izolovani i posle testa obavljenog u Zavodu za javno zdravlje potvrđeno je da su negativni na COVID.

Dve prostorije u kojima je zaražena osoba boravila dodatno su dezinfikovane, dok je zgrada suda i do sada svakodnevno dezinfikovana.

Uz primenu svih zaštitnih mera koje je propisao Visoki savet sudstva Osnovni sud nastavlja da radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 3 godine

E tamo i treba svi da se zaraze, i onako ne rade ništa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija