• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2020

14:07

U PITANJU JE BESRAMNA MANIPULACIJA KAKO BI PRIKRILI SVOJ KRIMINAL! Advokat Andreja Vučića: Taktika im je da ODUGOVLAČE SA PROCESOM!

Društvo

U PITANJU JE BESRAMNA MANIPULACIJA KAKO BI PRIKRILI SVOJ KRIMINAL! Advokat Andreja Vučića: Taktika im je da ODUGOVLAČE SA PROCESOM!

Podeli vest

Danas je u prvom osnovnom sudu održano suđenje po tužbi koju je Andrej Vučić, brat predednika Srbije Aleksandra Vučića, podneo protiv potpredsednika Narodne stranke i narodnog poslanika Miroslava Aleksića zbog navoda o “Jovanjici”, koji su u međuvremenu osporeni veštačenjem.

Punomoćnik Andreja Vučića, advokat Vladimir Đukanović, kaže da je po sredi besramna manipulacija Aleksića kako bi prikrili svoj kriminal. Kaže da im je taktika da odugovlače sa procesom.

- Oni pokušsavaju da odugovlače ovo suđenje izuzećem sudije i da prikrivaju svoj lopovluk i kriminal. To je njihova taktika i dokaz njihove nervoze. Nemam nikakvu dilemu da će Aleksić za izreknutu laž morati da plati kaznu - rekao je Ðukanović.

On je poručio da “niko ne može da se bavi politikom na ozbiljan način tako što će da iznosi laži o nekome”

 

Foto: Printscreen youtube


Ðukanović je rekao i da je suština cele priče bio pokušaj kriminalizacije porodice Aleksandra Vučića.

Ðukanović je takođe rekao da postoji obaveštenje nadležnog tužilaštva da nikakve kontakte Andrej Vučić nije imao sa Koluvijom.

- Pričaju o veštačenju telefona... Andrej Vučić nije stranka u postupku, već Koluvija. Neumoljivi su dokazi na našoj strani i bilo bi sramota da se završi drugačije nego presudom protiv Aleksića - zaključio je Ðukanović.

Podsetimo, Andrej Vučić je Aleksića tužio za povredu časti i ugleda, zato što je Aleksić više puta u javnosti govorio da ima saznanja da je vlasnik Jovanjice Predrag Koluvija, pre hapšenja u novembru, zvao predsednikovog brata.

Foto: Tanjug

Po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal obavljena su veštačenja Koluvijinog telefona, kojima je utvrđeno da takvih poziva nije bilo, kao i da nema razmenjivanih poruka između Vučića i Koluvije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POČELO SUĐENJE ALEKSIĆU PO TUŽBI ANDREJA VUČIĆA!
Društvo

POČELO SUĐENJE ALEKSIĆU PO TUŽBI ANDREJA VUČIĆA!

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je počelo suđenje po tužbi koju je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, podneo protiv potpredsednika Narodne stranke i narodnog poslanika Miroslava Aleksića zbog navoda o “Jovanjici”, koji su u međuvremenu osporeni veštačenjem.

25.05.2020

11:33

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija