• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2020

19:01

KASARNA "AERODROM" JOŠ OD 2003. GODINE NEMA VODU ZA PIĆE! Vulin: Ministarstvo odbrane radi na obnovi vodovoda, uskoro će ovaj problem biti rešen!

Društvo

KASARNA "AERODROM" JOŠ OD 2003. GODINE NEMA VODU ZA PIĆE! Vulin: Ministarstvo odbrane radi na obnovi vodovoda, uskoro će ovaj problem biti rešen!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u kasarni "Aerodrom" u Somboru infrastrukturne radove na izgradnji vodovodne mreže koja od 2003. godine nije mogla da se koristi za piće

- Ministarstvo odbrane je uložilo velike napore da poboljša kvalitet života svih pripadnika u svim kasarnama, i nastavlja da radi na tome. U Somboru se, nakon 50 godina, radi na obnovi vodovoda, koji je još od 2003. godine imao neispravnu vodu za piće - rekao je ministar Vulin.

Nakon obilaska radova Vojnograđevinske ustanove "Beograd" Uprave za infrastrukturu, a čija je vrednost 160 miliona dinara ministar je rekao da u Srbiji ne sme da postoji ni jedna kasarna i ni jedan vojni objekat koji nema vodu za piće, grejanje, gromobran, nadstrešnicu za vozila, kao i objekat koji nije razminiran.

- U Vojsci Srbije postoji oko 80 objekata koji su, nakon NATO agresije, zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima i to je nešto što moramo staviti kao prioritet - istakao je ministar Vulin.

U razgovoru o značaju radova u kasarni “Aerodrom”, komandant Prvog centra za obuku potpukovnik Radovan Miladinović naveo je da je početak radova na izgradnji vodovoda veliki korak u stvaranju optimalnih uslova za život i rad, kako profesionalnih pripadnika, tako i vojnika na služenju vojnog roka i drugih kategorija koji se u Centru obučavaju.

On je, takođe, najavio da se planira rekonstrukcija i drugih objekata u toj kasarni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija