• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2020

19:48

"PUKLO" UKLJUČENJE! Novinarka RTS zbunila se u programu uživo, a onda postavila jedno pitanje! IZ STUDIJA JE HITNO PREKINULI! (VIDEO)

Društvo

"PUKLO" UKLJUČENJE! Novinarka RTS zbunila se u programu uživo, a onda postavila jedno pitanje! IZ STUDIJA JE HITNO PREKINULI! (VIDEO)

Podeli vest

U Dnevniku Radio televizije Srbije večeras se dogodio jedan zanimljiv trenutak kada je novinarka Ana Stamenković pokušala da se uključi, međutim, imala je tehničkih problema pa je u jednom trenutku u programu uživo upitala: "Je l' počeo Dnevnik"?!

Novinarka se uključila u Dnevnik ispred Beton hale, stojeći pored reke, a moguće je da su tehnički problemi nastali upravo zbog vetra koji tamo jače duva.

Ona je govorila o testiranju građana na antitela za koronavirus, a u jednom trenutku se zaustavila, spustila glavu, pokušala da čuje šta joj kolege iz studija govore, pa upitala: "Je l' počeo Dnevnik"?!

Sve ovo desilo se u programu uživo. 

Iz studija su brzo reagovali, prekinuli uključenje, a Stamenkovićeva se kasnije ponovo javila i odradila sve profesionalno.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Naravno, ove stvari su normalne u uključenju uživo, ali i posebno zanimljive gledaocima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

I na Pinku "slucajno" pustili Radulovica kako prica lose o vlasti usred dnevnika,Mitrovic vec ima spremne izlazne varijante.

Rajko

pre 3 godine

Ana samo napred i znaj da ima i te kako gorih od tebe pa se sepure i uzivaju. Ne daj se

Vlado

pre 3 godine

Što volim ova budalasta uključenja. Izveštavaju o testiranju građana ispred Beton hale, sa sednice Vlade RS na najprometnijoj raskrsnici u Beogradu, ili sa sednice Skupštine RS sa Terazija. Posebno volim kad "izvuku" nekog sagovornika sa sednice, pa ga "parkiraju" na pešačko ostrvo i pričaju do milje volje a niko ih ništa ne razume od prevelike buke autobusa i automobila.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija