• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

26.05.2020

18:41

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 69! Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi! Pogledajte po kakvoj provali oblaka smo šetali 8 kilometara sa novinarkom Jovanom Matijašević u rubrici "Šetajte sa Crnim"! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 69! Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi! Pogledajte po kakvoj provali oblaka smo šetali 8 kilometara sa novinarkom Jovanom Matijašević u rubrici "Šetajte sa Crnim"! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, evo novog utorka i popularne rubrike "Šetajte sa Crnim"

Za one koji još uvek ne znaju o čemu se radi, svakog utorka ujutrru odlazim do stana ili kuće nekog od mojih kolega iz redakcije i onda zajedno idemo peške na posao bez obzira na to gde živi. Na taj način barem jedan dan u nedelji "nateram" svoje kolege da ne koriste gradski prevoz ili automobile, a uz to svima vama prikazujem koliko su dobri i kvalitetni ljudi sa kojima svakodnevno sarađujem uprkos tome što im ponekad raznorazni zlonamerni neradnici "lepe" neke pogrešne epitete i stvaraju predrasude zato što rade u tabloidu.


Ove nedelje smo šetali sa novinarkom rubrike društvo i ekonomija Jovanom Matijašević, koja je sigurno u svom sektoru zdravstva među najboljima u Srbiji. Malo je tih zanimljivih priča, informacija i ekskluziva koje Jovana nije brže bolje saznala i objavila u našem listu i na portalu. Međutim, uz sve kvalitete koje ova mlada novinarka nesumnjivo ima, ne mogu da ne iznesem i jednu ne tako lepu i pozitivnu činjenicu, a to je da živi u Ulici Veselina Čajkanovića u naselju Medaković III na opštini Zvezdara što je oko osam kilometara udaljeno od našeg posla. Ovo je sigurno najduža pojedinačna distanca koju sam u nekom smeru prešao od početka našeg "čelendža". Uz sve to, na ovom dugom putu preko Plavog mosta, Konjarnika, Vojislava Ilića, Crvenog krsta i Slavije do Terazija gde radimo, nas je sačekala prava "provala" oblaka, pa smo veoma brzo bili u potpunosti mokri. Kiša je lila kao iz kabla, "nebo se otvorilo" što rekao svojevremeno Milojko Pantić, a Jocka i ja koračamo u nedogled. Tokom zaista naporne šetnje koja je trajala duže od sat ipo vremena, stigli smo i da se ispričamo i Jovana mi je otkrila mnoge stvari koje nisam znao o njoj iako smo i van posla prijatelji. Od toga da voli da šeta ali da nikada nije ni pokušala da stigne pešaka do posla, preko toga u koga se zaljubila (što neću otkrivati u javnosti), do ekskluzivne vesti da će na jesen i ona najverovatnije pred kamere gde će na Informer.rs i TVIN.rs imati emisiju u vezi zdravlja.  


Za sledeću nedelju zajedno smo nominovali našu koleginicu sa rubrike Katarinu Milanović, od koje ćemo sigurno imati mnogo toga zanimljivog da čujemo. Po nju u utorak ujutru idem na Karaburmu, što će takođe biti jedna duža destinacija za šetnju, i veliki izazov za mene, pogotovo ako su istinite Jovanine reči da je Katarina u odličnoj formi jer je za vreme vanrednog stanja do posla i nazad stalno išla pešaka. Uz to Jovana je iskoristila priliku da nominuje još jednu osobu ali ne za naredne nedelje nego onda kada ona to bude mogla. U pitanju je naša koleginica Mina Duduković koja je posle jednog šarmantnog dečaka rodila i devojčicu i koju željno očekujemo da se vrati sa porodiljskog bolovanja na posao. S obzirom da je reč o mladoj ženi koja je pravi primer i kao drugarica i kao novinarka i kao majka, i koja uz sve to daje značajan doprinos borbi protiv bele kuge u Srbiji, moram da obećam da ću do kraja ovog "čelendža" sigurno ići po nju na Banovo Brdo, makar morali i kolica da guramo.


Nadam se da vam je ova rubrika zanimljiva, i pišite, jer je sutra "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak ponovo očekuje "dan D" i merenje, i nadamo se dobrim rezultatima.


U zdravlje, pridržavajte se svih pravila u ishrani, i što više hodajte i trenirajte. Previše smo daleko dogurali da bismo sada odustali.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 55! Uvodimo novu rubriku "Šetajte sa Crnim"! Svakog utorka naš novinar bira "žrtvu" koja će morati da ode pešice na posao gde god da živi! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 55! Uvodimo novu rubriku "Šetajte sa Crnim"! Svakog utorka naš novinar bira "žrtvu" koja će morati da ode pešice na posao gde god da živi! (VIDEO)

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, odlučili smo da ovaj naš čelendž "oplemenimo" sa još jednom novom rubrikom koja će se zvati "Šetajte sa Crnim". Svakog utorka ujutru odlaziću do stana nekog kolege/koleginice i sa njim/njom potom pešice ići na posao. Pred kraj šetnje ćemo zajedno nominovati kolegu/koleginicu sa kojim/kojom ću pešačiti sledeće nedelje. Poenta ove rubrike je da malo ubacimo nešto novo ali i da "nateram" svoje kolege da bar taj jedan dan pešače do posla i ne koriste prevoz ili automobil gde god da stanuju. Uz to želim da vam prikažem da sa mnom rade fenomenalni ljudi, i da su sve to na neki svoj način veliki kraljevi i kraljice kojima se potpuno nepravedno "lepe" neki epiteti i stvaraju predrasude zato što rade u tabloidu

12.05.2020

19:38

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija