• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2020

12:34

JOŠ VAM NIJE LEGLO 100 EVRA? Siniša Mali se tim povodom upravo oglasio na Instagramu i REŠIO DILEMU!

Društvo

JOŠ VAM NIJE LEGLO 100 EVRA? Siniša Mali se tim povodom upravo oglasio na Instagramu i REŠIO DILEMU!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom Instagram profilu na temu jednokratne pomoći države svim punoletnim građanima Srbije od 100 evra

- Novca u budćetu imamo i radujem se tom trenutku kada ćemo isplatiti sav novac i pokazati da država stoji iza svojih obećanja - napisao je ministar Mali i dodao:

- Mere koje su donete su isključivo ekonomske, i te mere su sprovele SAD i Singapur i sve najrazvijenije zemlje sveta. Novac uplaćen kao pomoć građanima biće potrošen u Srbiji i tako će ući u tokove, a istovremeno će pomoći da se pokrenu proizvodnja i privreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 3 godine

jel ti, a da odgovoris kad ce novci...il ova banda iz stampe laze

aha

pre 3 godine

opet futur drugi... zasto pare jos nisu uplaćene svima na račun???? jednostavno pitanje zar ne???

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Crna Gora imace 300.000 turista iz evropske unije. Nato pact nije glup preusmerice turiste. Mislim da ce nato pact narediti grckoj da zabrani ulaz srbima kao turiste uz zamenu da im oproste 100.000.000.000.$ 100 milijardi dolara duga oni su duzni 300 milijardi. Ja ne bi rezervisan sobu u grckoj. Ostaje im nedge 197.567.000.000.$ duga. Vide emo za dve nedelje. Grcka isto nato kolonija.

milankukic

pre 3 godine

dajte telefon gde moze da se proveri dali je uplaceno a ne da se stvaraju guzve pa kazu u štedionici nisu jos legle

Orcus

pre 3 godine

Znao sam da od tih para nema ništa. Dobili su članovi partije, Stanija i njoj slični. A šta je sa običnim narodom?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija