• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2020

09:38

BIVŠA VLAST OŠTETILA PIONIRSKI GRAD 600.000 EVRA! Marković: Đilas tamo sagradio KUĆU "VELIKOG BRATA", zaradio milione, a DECI OSTAVIO RUŠEVINE!

Društvo

BIVŠA VLAST OŠTETILA PIONIRSKI GRAD 600.000 EVRA! Marković: Đilas tamo sagradio KUĆU "VELIKOG BRATA", zaradio milione, a DECI OSTAVIO RUŠEVINE!

Podeli vest

Sportsko rekreativni centar Pionirski grad je za vreme bivše vlasti samo u dva navrata oštećen za 600.000 evra pošto punih 15 godina nije prihodovao od izdavanja objekata, izjavio je danas član GO SNS Aleksandar Marković.


Kako je rekao, pored čuvene afere Veliki brat, SRC Pionirski grad je oštećen i drugim malverzacijama sa ugovorima o zakupu prostora, saopštio je GO SNS u Beogradu.


"Pionirski grad je objekat koji je bio namenjen deci, a u kome su Dragan Ðilas i njegova firma Emoušn prodakšn svojevremeno izgradili objekat za potrebe snimanja rijaliti programa Veliki brat. S toga možemo slobodno reći da je upravo Dragan Ðilas začetnik rijaliti programa u Srbiji", naglasio je Marković.

Foto: pionirskigrad.org.rs

Bez poštovanja zakonskih procedura, bez potrebnih dozvola i dokumentacija sagrađena je kuća „Velikog brata“, a ovaj uzurpirani prostor je plaćen svega 130 evra po emisiji, rekao je Marković.

"Dakle, 118 emisija puta 130 evra to vam je oko 15.000 evra na godišnjem nivou. Na ovom projektu, na grbači dece Dragan Ðilas je zaradio milione, a deci je ostavio ruševine, smeće čak i mrtve pacove", zaključio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OPOZICIJA U KLINČU, PLJUŠTE OPTUŽBE SERGEJA I ĐILASA! Ko laže?! (FOTO)
Politika

OPOZICIJA U KLINČU, PLJUŠTE OPTUŽBE SERGEJA I ĐILASA! Ko laže?! (FOTO)

Strasti u delu opozicije se ne smiruju. Nakon što je aktivista PSG napadnut u centru Beograda, oglasio se lider tog pokreta Sergej Trifunović i "prozvao" lidera SSP Dragana Đilasa što na sva dešavanja odgovara saopštenjima, dok se, prema Trifunovićevim rečima, on našao Đilasu kada je bio izložen napadima od strane pojedinaca

01.06.2020

22:57

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija