• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2020

22:06

450.000 GRAĐANA JOŠ ČEKA 100 EVRA! Evo kada njima stiže uplata! SVE JE POZNATO!

Društvo

450.000 GRAĐANA JOŠ ČEKA 100 EVRA! Evo kada njima stiže uplata! SVE JE POZNATO!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka

Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Mali je podsetio da prijava za 100 evra traje do petka, 5. juna, a da će oni koji se prijave tog poslednjeg dana, novac dobiti najkasnije u ponedeljak.

Ističe da će broj građana koji će dobiti tu vrstu pomoći od države preći šest miliona.

- Svaki radnik sa kojim sam danas u Vranju razgovarao rekao mi je da je već dobio 100 evra - rekao je Mali.

Veliki broj građana koji se prijavio za ovu pomoć, kaže Mali, pokazatelj je da je država osmislila dobru meru i da je "pogodila u centar problema".

- Drago mi je što je Srbija kao država pokazala da je ekonomski jaka, snažna i da može da pomogne građanima kada su u krizi - podvukao je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Ja sam Crnogorac i nisam dobio 100 evra . ZASTO ???

Djura87

pre 3 godine

Ko zna vise po koji put dajete razna obavestenja...Ajde da se svi vec jednom usaglase oko price oko ovih 1.000.000 evra,da dobro sam rekao milion evra...O ovih 100e pricate kao da je milion u pitanju...Ajde dosta vise narodu ispirate mozak...Samo 100e ko da nemamo druge probleme....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija