• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

04.06.2020

12:45

NIKAD VIŠE U CRNU GORU! PLAŽE SU IM PRLJAVE, A ATMOSFERA JEZIVA! Ispovest Srbina koji je otišao u Budvu i POKAJAO SE!

Društvo

NIKAD VIŠE U CRNU GORU! PLAŽE SU IM PRLJAVE, A ATMOSFERA JEZIVA! Ispovest Srbina koji je otišao u Budvu i POKAJAO SE!

Podeli vest

Prema svedočenjima A. N., koji se trenutno nalazi u Budvi, u koju je pošao kada je konačno podignuta nepravedno spuštena rampa za turiste iz Srbije, crnogorske plaže u ovom momentu izgledaju zastrašujuće, a atmosfera koja vlada je sve samo ne prijatna i opuštena, kakvoj se nadamo kad krećemo na odmor

- Plaže su puste i prljave! Nikada nisu ni bile specijalno čiste, da se ne lažemo, ali ovo sada je ravno hororu, smeće je na sve strane. Hoteli nisu otvoreni, premalo je ljudi, tako da sve je nekako jezivo. Kao da je upravo završeno ratno stanje. Pri tome su meštani veoma nervozni, sezona je očigledno propala i čini se da su izgubili nadu i da će bar deo biti spasen. Došao sam kod nekih rođaka, srećom nisam platio smeštaj, ali verujete da sam se žestoko pokajao što sam krenuo, biću nekoliko dana i vraćam se - javio  svoje prve utiske.

Budući da su nam crnogorske vlasti u više navrata veoma otvoreno poručile da gosti iz Srbije nisu poželjni ni dobrodošli, pitali smo našeg sagovornika da li se netrpeljivost oseća na licu mesta...

Foto: Rojters

- Ne znam šta bih vam rekao, narod kao narod, čini mi se nije tako raspoložen, naročito zato što su gosti iz Srbije, za razliku od stranaca, uglavnom koristili privatan smeštaj, koji će sada ostati prazan, a oni bez para. Naravno, nađe se poneki, što se kaže, mrki Crnogorac ili „milogorac“ koji priča da im Srbi ne trebaju i koji vam uputi poneki ljutit pogled. U svakom slučaju, posle svega što se dešavalo u poslednjih pola godine, napada na Crkvu, ružnih reči i poruka, ništa više ne može biti isto, u vazduhu se oseća da nije. Zanimljivo je i jedno tumačenje koje sam baš juče čuo, da Milo Đukanović zapravo ne da Srbima da dolaze samo da se ne bi priključili litijama kada počnu, a izgleda da će početi sredinom juna. Za kraj, ako mene pitate, ne verujem da ću ponovo doći ovamo, neka hvala - zaključuje razočarano.

Inače, kao što smo već pisali, posle Rusa, Srbi su bili najbrojniji turisti tokom letnje sezone u toj zemlji. Prema podacima, u Crnoj Gori je prosečan turista iz Srbije trošio oko 55 evra na dan ili oko 550 evra za desetodnevni odmor, a omiljena destinacija decenijama je bila Budva.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Crna Gora i nije predviđena za turizam, zaliv boka kotorska se pretvara u glavno sidriste 6 amerike flote za mediteran, crnogorci idu u evropu da rade. Boka kotorska je najbolji zaliv u sredozemnom moru.

Filip

pre 3 godine

Zadnji put u Budvi sam bio 2001. godine i morali smo pobeci jer je more bilo puno fekalija i toalet papira. Objasnjenje je da su to uradili komunalci (naglo isterali pumpama sadrzaj kanalizacije u more) zbog svadje sa gradonacelnicom oko plata. NIKAD VISE! Hrvati i crnogorci nikako da prestanu svoje kanalizacije usmeravati u more. U Grckoj je to najstroze zabranjeno.

PRAVEDNIK

pre 3 godine

Nadam se da onda neće u Lijepu našu, pa oni nemaju niti za sladoled.

Mik

pre 3 godine

Ja ne idem na to njihovo smrdljivo i zagadjeno more 17 godina...a narocito sada i u opste ne razumem nikoga iz Srbije ko bi se odlucio na takav potez pa da je i dzaba...da im je i jedino more ali srecom nije tamo i u hrvatsku bata ne ide

Nele

pre 3 godine

Ovo neki skaut došao na letovanje u vreme kad nikad nije bila sezona letovanja. Dobro nije došao u februaru da skuplja utiske. Sezona počinje 1. Jula. Ovih dana se bagerima uređuju plaže ,ravna se pesak od zimskog nevremena.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija