• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2020

19:17

EVO ZAŠTO SE NISAM PRIJAVIO ZA 100 EVRA! Siniša Mali objasnio! IMAO JE JAK RAZLOG!

Društvo

EVO ZAŠTO SE NISAM PRIJAVIO ZA 100 EVRA! Siniša Mali objasnio! IMAO JE JAK RAZLOG!

Podeli vest

Za novčanu pomoć države od 100 evra prijavilo se više od šest miliona građana, a rok za prijavu ističe sutra u ponoć

Svi koji se prijave u petak novac će dobiti najkasnije u ponedeljak, a ministar finansija Siniša Mali za "Blic" kaže da se nije prijavio za novčanu pomoć države navodeći razloge.

- Smatram da taj novac treba da uzmu ljudi kojima je potrebniji nego meni. Nekako bi mi bio i konflikt interesa da napravim meru i da je na neki način sam iskoristim. A, ne ide to jedno sa drugim.

Mali je ponovio da je ovo sjajna mera i broj prijavljenih dovoljno o tome govori koliko je pogođeno u centar.

- Istina, sto evra možda nije veliki novac za pojedinca, ali za jednu porodicu jeste. Potrošiće oni 300 - 400 evra da obiđu Srbiju ili da kupe nešto, a to će podstaći i potrošnju i proizvodnju - ocenio je Mali.

450.000 GRAĐANA JOŠ ČEKA 100 EVRA! Evo kada njima stiže uplata! SVE JE POZNATO!

 



On je objasnio da u ekonomiji imate i psihologiju i optimizam.

- I upravo smo to želeli da podelimo sa građanima, da znaju da je država sigurna, da imamo zdrave finansije i jaku osnovu za dalji rast - ocenio je ministar.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija