• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2020

12:57

SUTRA POČINJE LETO, ALI TO NIJE ONO ŠTO METEOROLOZI PREDVIĐAJU! Brojke za nedelju i ponedeljak su NEVEROVATNE, A STIŽE I DRAMATIČNO UPOZORENJE

Društvo

SUTRA POČINJE LETO, ALI TO NIJE ONO ŠTO METEOROLOZI PREDVIĐAJU! Brojke za nedelju i ponedeljak su NEVEROVATNE, A STIŽE I DRAMATIČNO UPOZORENJE

Podeli vest

Iako je do početka leta ostao samo još jedan dan, ono što mu je prethodilo nikako nije bilo pravi uvod u letnje temperature.

Skoro svakoga dana imali smo pljuskove i nevreme, koje je u skoro svim delovima Srbije pravilo haos. I dok željno čekamo sunce, meteorolozi nam ipak ne daju mnogo nade - leto će početi, ali ćemo na visoke temperature ipak sačekati.

Prema prognozi RHMZ, u subotu će biti promenjivo oblačno, sa temperaturom oko 24 stepena, ali će nas pravi šok sačekati od drugog dana vikenda. Kako stoji u najavi, tada ćemo imati jake pljuskove, a najviša temperatura tokom dana će biti samo 19 stepeni, da bi se u ponedeljak živa spustila na samo 18 stepeni.

Foto: printscreen rhmz

 

RHMZ je takođe objavio i upozorenje za velike količine padavina za ponedeljak i utorak.

- U ponedeljak (22.06.) i utorak (23.06.) u severnim, zapadnim i centralnim delovima Srbije, kao i u pojedinim delovima teritorije Beograda, velika količina padavina (40 mm i više za 24 časa) - stoji na sajtu.

Foto: printscreen rhmz

 



Od utorka do petka promenljivo i malo toplije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija