• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

21.06.2020

19:58

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 95! Vikend je vreme za trening! Crni obarao rekorde po Smederevu!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 95! Vikend je vreme za trening! Crni obarao rekorde po Smederevu!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, uspeo sam da se oporavim do vikenda i kao što sam ranije planirao otputovao sam u Smederevo. Kao što je bio slučaj i sa mojim ranijim putovanjima po Srbiji, uvek organizujem aktivan odmor sa mnogo šetnje i fizičke aktivnosti

Tako je bilo i sada, i ponovo sam prepešačio na desetine hiljada koraka, čime polako pomeram granice svega onoga što sam do sada uradio. Ovaj kraljevski grad bio je odlična prilika za uživanje u brzom hodanju i razgledanju jer ima prelepu obalu uz Dunav, kao i impozantnu tvrđavu.

Trudio sam se da se maksimalno posvetim fizičkoj aktivnosti koja mi je zbog bolesti nekoliko dana bila uskraćena. To nam je u ovom trenutku mršavljenja neophodno, jer nam je metabolizam usporio i prebacio se na "režim gladovanja" i više restrikcija ishrane sama po sebi nije dovoljna. Mi unosimo dnevno oko 1.000 kalorija a daj Bože da nam metabolizam potroši 1.500 i to nikako nije dovoljno.

Međutim ako uz to izgubimo i 500 kalorija fizičkom aktivnošću, to je onda deficit od oko 1.000 kalorija svakog dana i to nije loš rezulat u ovoj fazi dijete. Samo tako možemo održati brz ritam mršavljenja. Uz sve to fizička aktivnost oslobađa hormon sreće serotonin, isto kao i čokolada. Znate i sami kako se lepo osećate kada pojedete čokoladu, tako vam je isto i kada se dobro izmorite na treningu.
 

Još jedno lepo i za našu dijetu jako korisno iskustvo smo imali ovog vikenda u Smederevu. Pozivam sve vas da se svakog vikenda maksimalno posvetite fizičkoj aktivnosti jer tada imamo najviše vremena. Uz to nastavljamo da poštujemo sva pravila u ishrani. Ide nam odlično, kilograme ponovo gubimo jako dobrom dinamikom i jedino što je sada bitno je da ne smemo da odustanemo ni posustanemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija