• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2020

12:15

VESELINA SVI ZNATE SA INSTAGRAMA, a sad je otkrio kakva TRAGEDIJA se krije iza nasmejanog lica (VIDEO)

Društvo

VESELINA SVI ZNATE SA INSTAGRAMA, a sad je otkrio kakva TRAGEDIJA se krije iza nasmejanog lica (VIDEO)

Podeli vest

Neočekivan snimak

Veselin Vladimir Zvekić, momak koji dnevno nasmeje na stotine hiljada ljudi svojim klipovima i imitacijama, obratio se pratiocima prvi put sa ozbiljnim izrazom lica.

Naime, on je otrkio kroz kakvu porodičnu dramu prolazi već neko vreme, otkako mu je otac poslao poruku da će izvršiti samoubistvo.

"Dobar dan ljudi, ja ne znam ni kako bih počeo ovo. Želim pre svega da vam se zahvalim na ogromnoj podršci i na divnim porukama i hoću da znate da ste mi vi dali snagu da ovo podnesem, koliko god da to kliše zvuči, stvarno to mislim.

Zbog vas se ne osećam usamljeno i to je razlog zašto pričam ovo javno, jer, nažalost, znam da se ovo dešava i ne želim da osobe koje prlaze kroz isto ili slično prolaze kroz usamljenost. Pre par dana je meni rođeni otac poslao poruku da će da izvrši samoubistvo i stvarno je to pokušao. Mi smo reagovali na vreme i uspeli smo da mu spasemo život.

Hoću da vam kažem da brinete o vašim najbližima, da im govorite koliko ih volite, jer nikad ne znate šta može da klikne u ljudskom mozgu da pomisli tako nešto. Hoću da vam kažem da je sad sve OK, da je urađena psihološka procena, da sam ga ja video, da sam mu video u očima iskrenost kada je rekao da to više neće pokušavati. Eto, oporavljamo se sad zajedno i ja verujem da će biti sve ok. Još jednom hvala vam na svemu i nastavljamo gde smo stali", objavio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija