• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2020

18:16

LICEMERI SU OPTUŽIVALI DRŽAVU DA LAŽIRA PODATKE O ZARAŽENIMA KORONOM! Vučić im zapušio usta: ZNA SE KOME TREBA VEROVATI!

Društvo

LICEMERI SU OPTUŽIVALI DRŽAVU DA LAŽIRA PODATKE O ZARAŽENIMA KORONOM! Vučić im zapušio usta: ZNA SE KOME TREBA VEROVATI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na optužbe dela opozicije i pojedinih medija, da država lažira podatke o broju preminulih i zaraženih koranavirusom, ocenom da je reč o njihovom licemerju i očajničkim pokusajima da se predstave u boljem svetlu

Prvo su ga, kaže, napadali da "povećava" broj preminulih, kada je država ubrajala u korona statistiku preminule, na primer, od srčanog udara, ali kod kojih je utvrđeno i prisustvo korona virusa, a sada su, kaže, okrenuli priču.

- To vam je kao lupati u šerpe da se ukinu sve mere, a kada se ukinu sve mere, onda bi da lupate meni u glavu što sam te mere ukinuo.Tako da licemerju kraja nema, ali to nije mnogo važno - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da se koriste ljudski životi, odnosno smrt određenih ljudi, i da su u pitanju očajnički pokušaji onih koji ga optužuju da se predstave u boljem svetlu, ali da narod traži ljude koji rade, koji se trude, i donose nešto za svoju zemlju.

Komentarsišući izjavu Borisa Tadića na tviteru da umesto "kriznog, imamo režimski štab", Vučić je ironično čestitao Tadiću i njegovoj, kako je rekao, velikoj koaliciji na ostvarenim rezultatima na opštini Vračar,gde su osvojili oko 10 posto glasova.

- A, što se tiče svega drugog, da li više verujem doktoru Konu, Nestoroviću, Dariji Kisić, Srđi Jankoviću, Tiodoroviću, i da li ih više poštujem... ili ovom čoveku, možete sami da zaključite...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vujke

pre 3 godine

Pa i nije bas tako, sve zemlje su dostavljale lazne podakte, secate se italijana kako su ih uhvatili sa fabrikovanim brojkama , da bi pokrajna Lombardija sto pre izasla iz karantina. Ne mislim da je kod nas Kordinativno telo davalo lazne podatke, oni su samo sumirali ono sto im je dolazilo iz opstina. E tu se moglo manipulirati brojkama. Ako su i davane lazne brojke to je islo iz opstina

(VIDEO) HITNO! KRIZNI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE ZASEDA ZBOG POPLAVA!
Društvo

(VIDEO) HITNO! KRIZNI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE ZASEDA ZBOG POPLAVA!

Zbog rasta vodostaja i poplava vanredna situacija je proglašena u sedam opština u Srbiji gde je pod vodom 500 domaćinstava, sedam mostova je oštećeno, 48 ljudi je evakuisano, dok je jedna osoba spasena. Trenutno su najugroženiji Osečina, Krupanj, Loznica, Ljubovija, Mali Zvornik, Arilje i Kosjerić.

23.06.2020

15:40 >> 16:21

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija