• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

02.07.2020

12:46

OVO JE KATASTROFA, ZA DVA SATA PREŠLI SMO DVA KILOMETRA! Na grčkoj granici formirala se kolona dugačka 13 kilometara!

Društvo

OVO JE KATASTROFA, ZA DVA SATA PREŠLI SMO DVA KILOMETRA! Na grčkoj granici formirala se kolona dugačka 13 kilometara!

Podeli vest

Na graničnom prelazu Kulata-Promahonas stvorile su se ogromne gužve, a kolona vozila proteže se na 13 kilometara.

"Čekamo oko 2 sata i prošli smo 2 kilometra, a kolona ispred nas je 13 kilometara, kaže Kristian Provodovski iz Selenče, koji je krenuo sa porodicom na letovanje, a trenutno je na graničnom prelazu Kulata-Promahonas.

"Pitao sam policajca koji je razlog za kolonu. Rekao mi je da proveravaju ljude bez kju ar koda i moraju ručno da popunjavaju formular. Da sam znao da će biti ovako, od Sofije bih produžio na Sunčev breg jer ovo je katastrofa, ističe Provodovski za B 92.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 3 godine

O narode dali ste vi normalni kuda znate li vi uopste kiliko vas je zarazeno i nije cudo sto nas ne pustaju .Ja zivim u Austriji gde do skoro nije bilo ni 100 zarazenih poreklom sam iz Beograda majka mi zivi tamo pa ne idem da joj stvaram probleme kao ni samom sebi.A kao drugo Srbija je tako lepa zemnja da se moze svud otici i biti miran dok se ne smiri situacija .

zora

pre 3 godine

Ako, ko nema u glavi ima u dupetu i sedi satima.

nemanjicbgd

pre 3 godine

A, ko vas je terao da idete, u ovoj situaciji. Hoce seljoberi na more, e pa eto vam i mora i Grcke. Srbija vam ne valja.

Zivko

pre 3 godine

Pa ja znam od vreme da smo mi balkanci malo mutavi, mi imamo sve na Balkanu ali more pa more . i ja bih negde od Svedske ali kakva e situacija treba bar malo pamet u glavi podrav do svih mojih Jugoslovena i cuvajtese.

dragan

pre 3 godine

Dali treba da sazaljevam ove maloumnike sto izgorese na suncu cekajuci ulaz u Grcku? Neeeeee! Ja sam odustao ove godine od odlaska na more i nista mi ne fali.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija