• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2020

10:57

LJUDI, UOZBILJITE SE! NE SMEM NI DA NAPIŠEM KOLIKO IH PREŽIVI RESPIRATOR! Srbija mora da pročita VAPAJ dr Danijele: MOKRE U ODELIMA, A ISPRED KOVIDA KOLONA BOLESNIH!

Društvo

LJUDI, UOZBILJITE SE! NE SMEM NI DA NAPIŠEM KOLIKO IH PREŽIVI RESPIRATOR! Srbija mora da pročita VAPAJ dr Danijele: MOKRE U ODELIMA, A ISPRED KOVIDA KOLONA BOLESNIH!

Podeli vest

Doktorka Danijela Musulin iz Doma zdravlja “Novi Sad” uputila je potresan apel svima koji se ponašaju neozbiljno dok epidemija sve više uzima maha.

Ona je otkrila kroz kakav pakao prolazi zajedno sa svojim kolegama i pacjentima, od kojih mnogi obolevaju, a neki i umiru pokušavajući da spasu živote. 

“Noć, 3 sata. Poslednji obrok u 15 časova, nemam apetit. To što se na slikama namestimo i nasmešimo je za sliku, ali naša smena je 12 sati na nogama. Samo wc i to jedva 2 do 3 puta. Mokre u odelima, a ispred Kovida kolona bolesnih, jadni i mi i oni. Sve češće ne jedemo, sve se manje smejemo. Plakala bih. Ne valja ovo. Dr Mile umro u borbi sa koronom, 11 dana respirator. Moj drug sa studija, moja godina studija, od kada sam to čula ja više nisam JA, postala sam senka koja radi. Drugi kolega mi je 18 dana na infektivnom, borba traje, intenzivna jedinica... mislim na njega. Svako može biti pacijent. Ne smem napisati koliko preživi respirator. Vas je puno, a nas malo. I mi se razboljevamo od te iste korone. Ljudi, uozbiljite se! Nigde bez maske, kakva matura, punoletstvo, svadba, ručkovi, bazen... Neozbiljno”, napisala je na Fejsbuku doktorka Danijela.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
raskoljnikov

pre 3 godine

ziva bila DO'TORESO !!!! .. ZIVA BILA na vjeki vjekov !

Gile

pre 3 godine

Sestro kako da ti pomognem.Ja se od maske ne odvajam ali oko meme nemogu da ubijedim ljude da je nose.Činim sve daxnatjeram oko sebe ljude da nose maske.Svoje najbliže sam uspio uozbiljiti ali ostale teško.Obzirom da je to jedini način da ja pomognem vama o dalje ću nastojati uticati na ljude oko sebe da nose masku.Nek vam je sa srećom rad i trud.Nedajte se.

DEDA RAKA

pre 3 godine

Kod nas se disciplina uteruje samo preko džepa. E, baš smo balkanci ! Doktorka se samo iskrena i hvala joj na savesnom radu !!!!!

Zoran

pre 3 godine

Hvala im za sve što čine za svoje pacijente, kojim niko više osim njih ne može da pomogne.

Dejan

pre 3 godine

Imam prijatelje u zdravstvu koji su od prvih dana u dodiru sa kovid pacijentama.Ti ljudi više od mesec dana ne smeju da zagrle rođeno dete. Rade u strašno teškim uslovima u odelima i čizmama a onda se pojavljuju kreteni koji sve to obesmisle i omalovažavaju. Ne znam zašto je tako teško nositi masku kada time možeš sebi i drugima olakšati život. Podrška zdravstvenim radnicima, mada je istina da nisu svi među njima podneli podjednaki teret.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija