• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

13.07.2020

18:17

GEST ZA RESPEKT! Medicinski radnici KBC "Dr Dragiša Mišović" SPASILI ŽIVOT žandarmu, njegove kolege i prijatelji UPUTILI MILIONSKU DONACIJU u znak zahvalnosti! (VIDEO/FOTO)

Društvo

GEST ZA RESPEKT! Medicinski radnici KBC "Dr Dragiša Mišović" SPASILI ŽIVOT žandarmu, njegove kolege i prijatelji UPUTILI MILIONSKU DONACIJU u znak zahvalnosti! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Lekari i medicinske sestre Kliničko bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" po ko zna koji put pokazali su koliki su znalci i heroji kada su pre nekoliko dana spasili zivot žandarmu (42) iz Obrenovca obolelom od koronavirusa

U teškom stanju, sa lošom krvnom slikom, ovaj pripadnik Žandarmerije dovezen je na odeljenje urologije ove bolnice gde se osoblje osam dana bukvalno danonoćno borilo za njegov zivot. Uz pomoć aparata za kiseonik, prepisane terapije i znanja medicinskog osoblja zivot ovog muškarca je spasen.

Foto: Informer/N.Š.

 

Kolege i prijatelji ovog pripadnika Žandarmerije iz Resnika, Loznice, Obrenovca, Železnika organizovali su se i jutros isporučili milionsku donaciju u vidu gazirane vode, sokova i voća tom zdravstvenom centru kao vid podrške za osoblje u borbi protiv opasnog virusa.


- Da stavimo na stranu politićke razmirice i sukobe, naši lekari, medicinske sestre, laboranti, rade ozbiljan posao i spasavaju ljudske zivote. Ovo je samo mali znak pažnje, samo gest koji ide od srca za to što su nam spasili prijatelja, ali i što nesebično pomažu i drugima. Da znaju da ljudi njihovu posvećenost, hrabrost i predanost vide, cene i poštuju - rekao je jedan od donatora.

Kliničko bolnički centar "Dr Dragiša Misović" jedan je od najvećih kovid centara u Srbiji, a doktori i medicinski radnici svakodnevno se bore za živote naših građana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Konacno i jedna lepa vest. Posle svakodnevnih pisanja o starletama, lopovima, pevacima, tajkunima, ubicama i ostalom bagrom kojom nas smarate evo jedna pametna i dobra vest. Bravo za vest i za onoga ko ju je objavio (napisao)

Maria

pre 3 godine

Bravo momci, nisam nista lepse procitala u skorije vreme, sve pohvale

OVE DVE MERE SPASILE BI NAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM! Premijerka Brnabić o rigoroznim potezima u borbi protiv koronavirusa! (VIDEO)
Društvo

OVE DVE MERE SPASILE BI NAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM! Premijerka Brnabić o rigoroznim potezima u borbi protiv koronavirusa! (VIDEO)

Zabrana organizovanih okupljanja i obavezno nošenje maski na teritoriji cele Srbije, i u zatvorenom i na otvorenom prostoru, dodatno bi pomoglo nama i našem zdravstvenom sistemu u borbi protiv koronavirusa, izjavila je premijerka Ana Brnabić i najavila da će sutra popodne ili prekosutra ujutru sazvati sednicu Kriznog štaba na kojoj će biti reči o rigoroznijim merama

13.07.2020

17:30

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17