• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.07.2020

13:49

ČUDAN OSEĆAJ JAVIO SE TEK 3. DANA...  Marija iz Beograda detaljno OPISALA SIMPTOME KORONE: Bila sam nenormalno slaba, SVE ME JE BOLELO

Društvo

ČUDAN OSEĆAJ JAVIO SE TEK 3. DANA... Marija iz Beograda detaljno OPISALA SIMPTOME KORONE: Bila sam nenormalno slaba, SVE ME JE BOLELO

Podeli vest

Da su simptomi koronavirusa vrlo neobični svedoči i 30-godišnja Marija R. iz Beograda koja je opisala kako je njeno iskustvo sa virusom teklo iz dana u dan.

Marija ističe da je, baš kao i svi u njenoj okolini, imala blage simptome, a sve je krenulo pre 3 nedelje, tačnije jednog petka uveče kada je dobila temperaturu. Ona je potom opisala kako je izgledalo njeno iskustvo po danima.

1. dan

U subotu sam se takođe probudila sa temperaturom koja je išla do 38,3 najviše. Popila sam paracetamol i bilo mi je dobro. Nije me toliko lomila i onda je brzo padala, pa posle opet rasla do 38.

2. dan

U nedelju sam se probudila sasvim normalno, misleći da je to prošlo međutim počela je da me lomi baš niska tempratura i sve vreme je bila oko 37,4. Jako sam se loše osećala taj dan. Bila sam užasno slaba. S obzirom na to da je bila tako niska temperatura nisam popila paracetamol. Znala sam da je u pitanju korona virus budući da mi je suprug već bio zaražen sa istim simptomima. Nisam odmah ni otišla da se testiram. Ceo dan je bila takva tempratura i sve veća malaksalost.

3. dan

U ponedeljak je temepratura prestala, osećala sam se bolje po tom pitanju, ali i dalje me je mučila malaksalost. Novost je bio jako čudan osećaj u nosu. Kao da je zapušen, a nije - nema nikavog sekreta.

4. dan

Sledećeg dana je počeo da mi slabi miris, da bi uveče potpuno nestao, a odmah za njim je to veče i nestalo čulo ukusa. Sutradan sam otišla da se testiram. Do tada sam se već osećala potpuno normalno, osim što nisam imala osećaj za miris i ukus. Takođe, u nekim trenucima u poslepodnevnim časovima osećala sam nenormalnu slabost, toliku da ne nisam mogla da sedim za kompjuterom i radim. Sve me je bolelo i morala sam samo da legnem i zatvorim oči na neko vreme.

Marija nam kaže da je u narednim danima i malaksalost nestala, a kašalj joj se ni u jednom trenutku bolesti nije javio. Njen suprug je pak, znao ponekad blago da se zakašlje. To je bila jedina razlika u njihovim simptomima.

8. dan

Već nakon 4 dana od gubitka, čula su počela postepeno da se vraćaju i do tada su već došli pozitivni rezultati. Ali ja sam se već osećala mnogo bolje. Naravno, bila sam u izolaciji sve dok kasnije nisu stigli negativni rezultati - zaključila je Marija u razgovoru za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA LI JE PREHLADA ILI KORONAVIRUS? Doktor Stojanović otkriva RAZLIKE U SIMPTOMIMA I DVA BITNA PARAMETRA
Društvo

DA LI JE PREHLADA ILI KORONAVIRUS? Doktor Stojanović otkriva RAZLIKE U SIMPTOMIMA I DVA BITNA PARAMETRA

Ulazak u rashlađene prostorije sa letnje vreline i obrnuto, ispijanje hladnih napitaka, osveženje na bazenima i slično, stvari su koje svi radimo tokom najtoplijeg godišnjeg doba, a na koje su nas naše majke i bake upozoravale. Ovakvo ponašanje često dovodi do "letnjih" prehlada, kad im, pardoksalno, vreme nije. Međutim, kako raspoznati ovakvu vrstu respiratorne infekcije na koju smo svi navikli u odnosu na novi koronavirus?

14.07.2020

07:33

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija