• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

18.07.2020

15:14

"Hvala Mozzartu što misli na nas"

Društvo

"Hvala Mozzartu što misli na nas"

Podeli vest

Medicinari iz KBC Bežanijska kosa oduševljeni akcijom ovog privrednog giganta, posredstvom koje im je donirano oko tone svežeg voća i vitaminskih napitaka

Lekarima i medicinskom osoblju koji zbog epidemije kovida danonoćno borave u kovid bolnicama, kompanija Mozzart pripremila je kvalitetne nutritivne obroke od svežeg voća i vitaminskih sokova koje zaposleni Mozzarta dostavljaju u kovid bolnice širom Srbije.

Jedna od ustanova u koju je stiglo više od tone vitaminskih paketa je i KBC Bežanijska kosa. Ovaj kliničko bolnički centar, osim što je jedan od najvećih onkoloških centara u državi, u ovom trenutku zbrinjava i značajan broj pacijenata kod kojih je virus izazvao težu kliničku sliku. Zdravstveni radnici ove ustanove ulažu nadljudske napore u nezi i lečenju pacijenata i u redovnom i u stanju epidemije.

Foto: Mozzart

 

"U ovim teškim trenucima kada su radnici, sestre, doktori, tehničari i svo medicinsko osoblje na izdisaju, svaka pomoć nam izuzetno znači, a ova vitaminska bomba pokazuje da se i nas neko setio. Mi smo tu stalno, nezavisno od kovida, u svim teškim trenucima smo tu, a sad je sva borba pala na nas. Mi ćemo dati 110 odsto sebe i hvala Mozzartu u ime svih zaposlenih u KBC Bežanija što se setio i nas", poručio je na uručenju donacije Marko Bjelica, nadzorni tehničar bolnice Bežanijska kosa

Poseta regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću deo je veće akcije koju realizuju u saradnji sa Ministarstvom zdravlja u okviru koje će dopremati osvežavajuce, vitaminske, pakete za medicinskom osoblju u kovid bolnicama u Srbiji.

Foto: Mozzart

 


“Naša namera je da ovim gestom kažemo hvala svim medicinarima i osoblju bolnice za sve što čine. Izlažu svoje i živote svojih porodica opasnosti, neprekidno rade, spasavaju živote. Mozzart je za borbu protiv kovida do sada izdvojio oko pola miliona evra i ova akcija je deo tog većeg paketa podrške našem zdravstvenom sistemu. Lekari su naši heroji uvek, a sada je sve na njima i mi smo na ovaj način pokušali da im ulepšamo dan i podsetimo da smo uz njih”, poručio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija iz kompanije Mozzart i dodao da se ova plemenita akcija regionalnog lidera u oblasti igara na sreću nastavlja i u narednim danima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17